3 viktiga frågor du måste ställa innan du anlitar ett företag för att bygga ditt företags verksamhet kredit

Åtkomst företagsaffärer kredit är den snabbaste och mest kraftfulla sättet att expandera någon verksamhet. Men i dagens banker kredit miljö fått striktare med sin utlåning krav.

De flesta småföretagare svälter för kontanter och tyvärr denna miljö har lett till flera skrupelfria företag som tillhandahåller företag kreditkort utnyttjar desperata företagare som söker företagskrediter.

När hyra en professionell företagskrediter byggmästare du måste vara extra försiktig med vem du hanterar. Här finns 3 viktiga frågor du måste ställa något företag innan du anlitar dem för att bygga dina rader av företagsaffärer kredit.

VARNING: underlåtenhet att ställa följande tre frågor kommer sannolikt att sätta dig i riskzonen för att tas tillvara och visa sig vara en mycket kostsam läxa!

Corporate Business Credit Crucial Fråga # 1: Är de verkligen på din sida?

Hur har företaget Få betalt:? Den bästa företagsaffärer kredit byggföretag bara får betalt om de faktiskt få dig resultat. Innan det arbetar med något företag fråga dem hur de får betalt. Finns det en upfront avgift? Om det finns, hur mycket av den totala avgiften betalas först efter att de är framgångsrika i att förvärva företagets linjer företag kreditkort för dig?

När du arbetar med en riktigt bra företagskrediter byggare de inte tar betalt förrän de ger resultat. Om de inte får företagskrediter för dig då de helt enkelt inte får betalt! Med denna betalningsarrangemang du vet att de är på din sida och har ditt bästa i åtanke.

Vilken typ av kredit Ska de bygga för dig: kommer du att få handelskrediter eller kontanter kredit?

Detta är en av de största rookie misstag folk gör när de anställer en professionell företagskultur byggmästare företag kredit.

Många företagskrediter företag lever på sina klienters okunnighet om skillnaden mellan “handel kredit” och “cash kredit”. Du ser upprörande annonser som “Få en 300K Corporate Credit Line inom 30 dagar utan kreditupplysning”. Akta dig för besynnerliga annonser som dessa.

Ofta när ett företags kredit byggare gör sådana påståenden de talar om att bygga dig handelskrediter och inte kontanter kredit.

Vad är skillnaden mellan handelskrediter och Cash Credit?

Handel kredit kan endast användas med en viss butik eller leverantör. Handel kredit är bra om du behöver kontorsmaterial eller datorutrustning men det kommer inte göra dig mycket bra om du behöver faktiska kontanter. Liksom ordspråket säger, “Cash is king”.

företagsaffärer kredit avgörande fråga # 3: kan företaget förse dig med referenser?

Detta borde vara en no brainer, men det förvånar mig hur många människor betalar för företagens bygga företag kredit tjänster utan att få remisser först.

Varje anständig företagskrediter byggare bör kunna ge dig en lista av glada nöjda kunder. Om de inte kan ge dig referenser och nöjda kunder så oddsen är att de inte har några nöjda kunder. Alltid be om remisser innan du betalar dem några pengar. Om de inte kan ge referenser sedan gå därifrån.