4 sätt att sänka kredit priser kort ränta

Kreditkort skuld är bollen och kedja som håller många människor från att kunna nå sina finansiella mål. Hög kreditkort saldon tillsammans med höga räntor göra för en till synes aldrig sinande schema av månatliga betalningar som gör lite för att minska skuldbeloppet och se till att i många år framöver, kommer dina surt förvärvade pengar fortsätter att pad vinsterna av kreditkort företagen i stället för att tas i bruk att göra ditt liv roligare.

Sänka räntorna på ditt kreditkort är nyckeln till att få ut från under ditt kreditkort skuld. Genom att sänka dina priser, kan du sänka avsevärt din månatliga betalningar så att du kan betala av ditt kreditkort skuld i en bråkdel av den tid det skulle ta även om du inte ökar din månatliga belopp. Detta skulle kunna innebära en besparing på tusentals dollar.

Nedan finns fyra möjliga metoder du kanske kan använda för att sänka dina kreditkort skattesatser kort ränta.

konsolidera skuld kreditkort
Kreditkort bär vanligtvis mycket högre räntor än andra typer av lån. Om du har kapital i ditt hem, kanske du kan betala av dina kort genom refinansiering din inteckning och med kreditkort skuld i det nya lånet. Du kommer fortfarande ha samma mängd av skuld, men nu ditt kreditkort skuld kommer att ingå i ditt bolån, som normalt har en betydligt lägre ränta.

överföra saldon till lägre räntesats kreditkort
Om du har flera kreditkort, är det vettigt att flytta dina saldon kreditkort till kort med lägre räntor. Bara vara försiktig så att du inte bara överför din skuld för att undvika att göra utbetalningar, speciellt när det handlar om att öppna nya konton kreditkort.

förbättra din kredit värdering
Räntorna du kvalificerar för är beroende på din kredit värdering. Genom att öka din poäng, kanske du kan få godkänt för lägre lån ränta och andra konton kredit. Detta kan göra det möjligt för dig att kvalificera sig för en skuldkonsolidering lån, lägre ränta inteckning refinansiera, eller ens att få din nuvarande kreditkort leverantörer att frivilligt sänka räntorna. Credit reparation finns för att hjälpa dig med detta eller du kan arbeta för att reparera din kredit på egen hand.

få hjälp av en skuld rådgivning företag
Om du inte kan använda någon av ovanstående metoder för att ta kontroll över dina kreditkort på egen hand och du står inför utsikten att hamna på efterkälken på din kreditkortsbetalningar, då du kan vara bäst betjänt av att arbeta med en skuld rådgivning företag . De kommer att arbeta med dina leverantörer kreditkort för att förhandla fram lägre räntor och kanske kan hjälpa dig att undvika att behöva betala dina skulder (en process som allvarligt skadar din kredit värdering) eller förklara konkurs.