6 stora svårigheter som elever med någon kredithistorik eller dålig kredit historia

Frön av en bra karriär sås i studentlivet men några elever verkligen vet att grunden till en bra kredit historia också ta form under denna viktiga period. Om en elev inte bryr sig om att utveckla en bra kredit historia under sitt studentliv, kommer han eller hon möter svårigheter när han kommer ut ur högskolan. Här är några saker som kommer att bry en student utan betalningsanmärkningar eller som har en dålig kredit historia som han kliver ut i den verkliga ordet.

Att hitta en lägenhet

De hyresvärdar kommer att kontrollera kredit historia innan du hyr ut en lägenhet och om han finner att det inte finns någon kredithistorik eller en dålig kredit historia, kommer saker och ting att bli svårt. Chanserna är goda att han kommer att vägra affären eller avgift enorm summa pengar som säkerhet eller förskott innan du hyr ut lägenheten.

Få de allmännyttiga

El, gas, vattenförsörjning företag kontrollerar all kredit historia innan tillhandahållandet av tjänsterna. Tanken är att få förtroende om din ekonomiska situation. Om de inte hittar något att banken på från din kredit historia, kommer de att be om förskott insättningar innan erbjuda sina tjänster.

Komma bilförsäkring

Samma saker gäller för företag bilförsäkring, kommer de debitera höga premier innan de ger någon försäkring till en person utan någon kredit historia eller mindre än perfekt historia.

Att få ett lån

Ingenting driver bort långivarna mer än en person med ingen kredit historia eller en dålig kredit historia. Långivare kan inte få någon aning om vad som är din återbetalning kapacitet och återbetalning rekord, så de kommer inte låna dig pengar. Även om någon håller räntorna och återbetalningstider blir striktare och det kommer säkert att finnas en efterfrågan på säkerhet.

Att få ett kreditkort

Med ingen kredit historia eller dålig kredit historia att få ett kreditkort blir allt svårare. Om oro är dålig kredit då räntorna kommer att vara mycket hög och villkor återbetalning tuffa. Om kreditkortsföretag inte hittar någon kredit historia, kommer de att be för att börja bygga den innan de utfärdar en “riktig kreditkort”.

Att få ett jobb

Den första utmaningen eleverna möter i verkliga världen är att få ett anständigt jobb. Nästan alla arbetsgivare kontrollera kredit historia av eleverna innan erbjuda dem någon anställning. Chanserna är goda att om du inte har någon kredit historia alls eller har en dålig kredit historia – du kommer inte att få ett drömjobb!

Så, kvarstår det faktum att bygga en bra kredit historia under studentlivet verkligen betyder. Det börjar med att få en bra student kreditkort, använda den klokt, inte över hänge och återbetala kreditkort saldon i tid. Det är allt som krävs för att bygga en bra kredit historia. Det kommer att se till att din karriär och drömmar inte hindras på grund av brist på kredit historia.