7 viktiga åtgärder för att förhindra bedrägerier med kreditkort

Ett. Registrera alla dina kreditkort på signaturremsan omedelbart när du får dem.
2. Stiftnumren – de är nyckeln till ditt kreditkort, om du inte kan memorera dem, skriva dem på ett papper och förvara dem på ett säkert ställe. Inte skriva dem i varje skrymsle och vrå av ditt kontor, arbetsplats eller hemma. Om någon får stiftet av dina saker kreditkort kommer att få allvarliga för dig.
Tre. Bär inte en plånbok full av kreditkort med dig. Det sista du vill är att tappa ett kreditkort från din plånbok, helt enkelt eftersom det var alltför ohanterlig.
4. Det är en god vana att hålla kreditkort separat från någon identitet bevis som körkort i plånboken. Anledningen är att om någons får din plånbok han inte borde få fullständig ledtråd om din identitet.
Fem. Människor lämnar ofta sina kreditkort obevakad, där de blir ett lätt byte för bedragare. Det är alltid rekommenderas att hålla dem på ett säkert sätt.
6. Under varje kortbetalningen, låt inte kreditkort hålla sig borta från din uppmärksamhet. Få tillbaka så snart transaktionen är klar. Håll koll på vad räknaren expediten gör med ditt kreditkort. De reciepts av alla kreditkortstransaktioner bör hållas på ett säkert sätt och om de inte är bra det är bra att förstöra dem.
7. Under online transaktion med kreditkort se till att webbplatsen är skyddad av SSL och visar säker transaktion tecken.