9 skrämmande skäl till varför du bör förbättra din kreditvärdighet nu

Alla vet att ha dålig kredit innebär att du förmodligen inte kan få ett bostadslån. Det är självklart! Men det finns mer, och det kan chocka dig precis hur illa utanför du kan vara.

Det finns flera dussin olika sätt en dålig kredit värdering kan nästan förstöra dig, och ändå de flesta människor är omedvetna om dem.

Men i den här artikeln, de avslöjas.

Om du inte har tagit detta ämne på allvar tidigare, är nu verkligen dags att upptäcka dessa 9 skrämmande sätt din dåliga krediter kan hemsöka dig. Dessutom, dessa 9 skäl är det bästa incitamentet för dig att börja fastställa din kredit idag, utan en annan bortkastad sekund. Du kommer inte hitta bättre motivation.

Dålig kredit skadar dig värsta inom följande områden:

• Bil försäkring
• Bil lån
• sysselsättning
• bostäder
• verktyg
• Mobiltelefoner
• Valfria medicinska procedurer
• Skola lån
• äktenskap

1 – Människor med dålig kredit kommer att betala allt från 20 – 50% mer för Bilförsäkringar än om det var bra. Detta beror på att många försäkringsbolag nu baserar dina försäkringspremier på din kredit värderingar. Försäkringsbolagen kallar det “profilering”.

Detta kostar dig $ 50 – $ 100 per månad, vilket skulle kunna gå mot produktiva utgifter som din pension, eller ett barns college fond.

Ouch! Som svider lite. Men fortsätt läsa … Vi har bara börjat.

2 – Vissa bilhandlare ger nu olika uppräkningar av människor med dålig kredit.

Specifikt kommer Honda Finance Corporation debitera en 3,5% uppmärkning till konsumenter med dåliga krediter. General Motors Acceptance Corporation och Ford Motor Credit Corporation tar ett liknande tillvägagångssätt.

Med andra ord, om du skulle köpa en $ 30,000 Honda och du har dålig kredit, kommer du att betala en extra $ 1050.

Matten är enkel. I grunden betyder det mer pengar ut genom fönstret varje gång du behöver en bil. (Ny eller begagnad.)

3-70% av arbetsgivarna nu kontrollerar kreditbetyg.

Ur deras synvinkel, de är rädd för att du kommer att ha fler familjeproblem, kommer borgenärerna att ringa dig på jobbet, eller att de kan ha att garnera din lön, om din kredit är dålig.

Kärnpunkten är att de bara inte vill ta itu med allt krångel. Deras val är självklart. De ger helt enkelt jobbet till någon annan.

Hur mycket kostar det dig? Kan du även sätta en siffra på det? USCH!

4 – Hyresvärdar vill hyra ut till någon som de känner sig säkra kommer alltid att betala hyran. En färsk undersökning berättar att endast 48% av hyresgäster vet att en hyra fastighetsägare kan avvisa hyresgäster bygger på dålig kredit poäng.

Hur vill du bli hemlös? Eller, är nästan lika illa som fastnat med en tjock hus på fel sida av spåren, allt på grund av din dåliga krediter?

5 – Samma undersökning säger att endast 30% av människor vet att en låg kredit värdering sannolikt kan kosta dig en extra $ 500 i form av en deposition när få anmält sig för verktyg.

Allmännyttiga företag nu drar kredit poäng för att avgöra vem som betalar en deposition och vem gör inte.

Denna konversation blir bara dyrare för varje minut, inte det?

6 – Även mobiltelefon leverantörer tittar på din kredit värdering nu och om det inte är hög nog gissa vem betalar en högre skattesats för “pay-as-you-go” tjänsten?

Du gissade det, samma person vem betalar mer för sin bil, hus, verktyg, och som inte kan få ett anständigt jobb.

Men det är inte allt … Jag är inte gjort ännu.

7 – Läkarna kommer inte att utföra elektiva ingrepp på en avbetalningsplan som laser ögonoperationer, tandvård, kosmetisk kirurgi, och mer, för personer med dålig kredit poäng. De accepterar bara kontanter betalas i förskott.

8 – Skola långivare nu förnekar studielån till studenter med låga kredit poäng.

Föreställ dig detta … Om du har dålig kredit och ditt en termin bort från att få din examen, kan du enkelt lämnas i sticket utan hopp om finansiering eller avsluta din examen.

Det är inte en fråga om att betala högre ränta. Du bara inte kommer att få lånet. Rättvis eller inte, det är hur det är.

Om du var den elev som inte kunde få ett lån för att avsluta din skolgång, har du uppenbarligen svårt att få en anständig betalande jobb. Dessutom kommer du att kastas rakt in i det “hyra cykel” som beskrivs i den första punkten i denna artikel. Varigenom en arbetsgivare kan titta på deras kredit värdering för att göra sitt anställningsbeslutet och på toppen av att du inte ens har den nödvändiga certifieringen eftersom du var tvungen att klippa din skolgång kort.

Så vad gör du? Kanske du kan använda din makes kredit för att hjälpa dig att få ett lån.

9 – Det kan fungera om din make har bra kredit, men nämnde jag den främsta orsaken till skilsmässa i Amerika är pengar problem? Fråga bara Dr Phil.

Låt oss titta på situationen …. Du betalar en extra $ 50 per månad för bilförsäkring, en extra $ 50 per månad för din bil, kan du inte få ett studielån att avsluta skolan och inte heller kommer någon anställa dig, och du har spenderat din sista $ 500 att betala en deposition på verktyg. Genom att nu kan du inte ens råd att förskottsbetala din pay-as-you-go mobiltelefon, och de räkningar du har är för höga, på grund av hela den här “dåliga krediter” skräp.

Du kunde inte få ett bostadslån om du försökte men lyckligtvis du kan få en hyra. Även om det inte är på den goda sidan av stan, om du vet vad jag menar.

Vi behöver inte ens nämna önskelistan du har för din hälsa och välbefinnande (tandvård, vision, kosmetisk, kirurgi, etc). Jag menar glömma sånt. Du är i överlevnad läge här.

Är din make glad över den här situationen? Det orsakar oftast lite friktion …… att säga det minsta. De flesta par i Amerika kallar det stress och slagsmål.

Vi kallar detta den nedåtgående spiralen.

Och den värsta delen av hela den här konversationen är att jag faktiskt skulle kunna fortsätta med ytterligare ett dussin (eller fler) mycket stora och fula skäl att undvika dåliga krediter. Inklusive räntor, bostadslån (eller brist där av), frågor pension, kampanjer, vänner / relationer, kreditkort, investeringar och mer.

Poängen är att skydda din kredit och om du redan har dålig kredit, få hjälp och fixa det nu. Detta kan kräva flera månader eller till och med några år av hängivet arbete och uppoffringar. Men lita på, kommer det att vara värt det.

Sök ut personal för att guida dig genom reparationsprocessen. Vara fokuserad och hängiven. Det är inte hopplöst.

Bryt cykeln nu och få dig på vägen till ekonomisk frihet.