agerar smart med ditt kreditkort

Oavsett om du äger ett kreditkort som ger belöning punkter, ett kreditkort med en låg löpande april eller en med en 0% APR intro kurs, det hjälper – och betalar – att handla smart med ditt kreditkort användning. Om och när du äger ett kreditkort, är det inte bara helt enkelt en fråga om att dra och betala räkningar. Det finns olika sätt att maximera kampanjerbjudanden och belöningar ditt kreditkort och vi är här för att lära dig att vara en smart kreditkort ägare.

Den noll procent (0%) Apr Intro Rate Kreditkort – Så du har blivit kontaktade av ett kreditkort representant erbjuder dig denna typ av kreditkort, har du? Han gjorde det hela låter så enkelt och underbart, inte han? Eller kanske, kom du av misstag över ett kreditkort webbplats och du befunnit dig hypnotiseras med orden noll procent.

Hur som helst, det här sanningen om 0% APR intro kort kurs kredit – det är inte vad alla behöver. Det är rätt. Även om det gör lovar att ge dig 0% APR på dina inköp kreditkort, tänk på att detta är en intro kurs vi pratar om.

Och detta innebär att om den inledande perioden är över – och täckningen är vanligtvis mellan tre till femton, månader, toppar – sedan säga adjö till din älskade 0% APR och säga hej en gång till den normala räntan för kreditkort.

A 0% APR intro kurs kreditkort är bäst för människor som vill överföra sin balans från gamla kreditkort och personer som planerar att göra dyra inköp och kan betala dem innan den inledande erbjudandet löper ut. När du handlar för 0% APR intro kort kurs kredit, kom ihåg att fråga om varaktigheten av den inledande perioden, vad den effektiva räntan kommer att vara efter intro perioden och om det finns några extra avgifter som skall betalas.

Den låg Pågående APR kreditkort – Om du bara vill ha ett kreditkort med en låg eller lägre ränta men du är inte på humör att köpa en Tiffany smycken set eller en yacht så ja, du är bättre med en låg löpande april kreditkort.

Kreditkort erbjuder belöning / reward-poäng – Detta är den mest populära typen av kreditkort. Även om de har högre räntor jämfört med andra typer av kreditkort, om ni inte har något emot att betala mer för finansiella kostnader i hopp om att vinna något annat senare då denna typ av kreditkort är det perfekta för dig!