alla vill veta om jordnötter orsaka akne

Många undrar vad de aktiva orsaken till akne att uppstå på en individ verkligen är ett resultat av och en del folk även tillskriva det rostade jordnötter. Sanningen är akne, kan finnar och pormaskar orsakas av en mängd olika skäl. Din kost är egentligen bara en liten bit av akne orsakar problemen. Andra faktorer inkluderar motion, kosmetika, kost, hormoner, hygien, mediciner, rakning och stress. För ämnet för den här artikeln jag ska hålla med kosten partiet och hur det kan påverka ditt motstånd eller uppmuntran av akne.

Studier visar att kosten inte spelar någon roll i vare sig orsak eller behandling av akne. Men vad som rekommenderas för akne förebyggande vård är en hälsosam kost tillsammans med ett vitamin regemente som skulle förhindra någon form av finne eller blackhead utbrott. Här är en liten lista över hälsosamma vitaminer, mineraler och andra kosttillskott som har varit kända och rekommenderas för att förebygga och hjälpa erövra acne:

vitamin a,

vitamin B-komplex,

vitamin C,

vitamin E,

L-karnitin och

zink

När det gäller kosten följande åtgärder kan vidtas med hoppet av att förhindra en akne utbrott eller åtminstone minimera ytterligare utbrott av finnar och pormaskar. Vi rekommenderar att du lägger till mer frukt, grönsaker, frön och nötter till din vanliga kost. Detta kan åstadkommas genom att äta mer sallader, torkad frukt och snacks nötter och genom att dricka mer juice.

Det rekommenderas att du minskar ditt dagliga intag av koffein, socker och raffinerade kolhydrater. Det har gjorts några kliniska studier som visar att koffein kan öka nivåerna av stresshormoner i kroppen, provocera eller förvärra akne villkor. Detta betyder att du bör skära ner på din konsumtion av te, kaffe, choklad och andra drycker som innehåller koffein. Samma råd gäller för socker och raffinerade kolhydrater. Till exempel vitt bröd, kan ris, mjöl och pasta resultera i en insulin uppsving, vilket ytterligare i ett överskott av manliga hormoner som stimulerar huden att släppa massor av talg, vilket i sin tur leder till tilltäppta porer att bakterier ska kunna växa och akne att synas .

Slutligen är det också rekommenderat att du minskar ditt intag av rött kött och mejeriprodukter. Eftersom båda är svårare för våra kroppar att smälta och vissa forskare säger att när kroppen lägger fram en ökad satsning på rötning av höga halter av animaliskt protein, är avfallsprodukter inte helt bearbetas som vanligt, utan de kan kasta långsamt, blockerar porer , vilket orsakar akne.

Förhoppningsvis dessa få kost tips hjälper i din strävan att stoppa uppkomsten av akne, finnar och pormaskar. Och kom ihåg att det inte har riktigt visat att rostade jordnötter orsaka akne.