amerikaner kommer att prata om sex före kreditkort skuld

Återigen, vi vet att för många, kan kreditkort skuld är något som till synes kryper upp på dig, och när du inser det, kan du inte hitta vägen ut. Även om, för många kan inte prata om sin skuld ha varit vad fick dem i en dålig situation till att börja med. Jag kan inte säga hur många gånger ser vi kunder som verkligen har bara ignorerade deras montering skuld. Många gånger kan de inte ens använder sina kort, men genom att ignorera dem, räntor och avgifter fortsätter att stapla upp, och innan de vet det, har det blivit utom kontroll. Är att vi alla ställs inför med de aktuella utmaningarna i den amerikanska ekonomin, anser jag att det är viktigt att inse ett par saker …

Ett. Vi alla använder kreditkort … och de flesta av oss har över förlängas oss på en gång eller annan. Du är inte ensam.

2. Ignorera din skuld kommer inte få det att försvinna, kommer det att göra det värre. Speciellt i dagens ekonomi, där fordringsägarna trappar upp samlingen aktivitet mycket tidigare än säga, för ett år sedan, och är mycket mer aggressiva i att göra så.

Tre. Var proaktiv: Ju tidigare du börjar ta itu med er skuld, desto bättre resultat får du. Många gånger dina fordringsägare kommer att arbeta med dig att hantera dina skuldsättning, särskilt om du är aktiv om det.

4. Söka hjälp / råd från en expert: Det finns seriösa företag där ute med experter som är utbildade i att hjälpa människor att hantera sin skuld. Skuld är inte tabu, för majoriteten av amerikanerna är det en realitet. Vi har hjälpt över 30.000 familjer riksomfattande ta kontroll över sina skulder och komma tillbaka till grunderna och ju förr någon ringer, desto snabbare kan vi hjälpa till. Företag som vårt kommer att ge alla som ringer en kostnadsfri och konfidentiell skuld analys. Åtminstone kan du ta reda på vilka alternativ som finns tillgängliga för dig.

Fem. Svälj din stolthet: Många människor känner att de fick sig in i situationen, och de behöver komma ut. Sanningen är, för många människor som kämpar med skulder, kan de inte ta sig ut om de vill eller inte. Återigen, det finns experter där ute som gör detta varje dag och kan ge människor verkliga, legitima alternativ skuldlättnader.

Syftet med STARTOVERTODAY.com är att ge några om känsliga frågor, och ta itu med ekonomiska frågor i ett öppet forum. Skulden inte bör vara “Tabu”, det är en del av livet, och om du kämpar med skulder, vi vill att du ska veta att du inte behöver gå på det ensam!