andra chans kontroll konton för skruv-ups

Låter rakt på sak och stoppa BS! Faktum är att om din kredit värdering eller bank historia är så dålig att bankerna inte ens låter dig öppna ett lönekonto, då måste man äga upp till ett enkelt faktum. Du är hög risk pal!

bankirer gillar att tjäna pengar på det offentliga!

Du ser, även om bankerna har sluka skattebetalarnas pengar som en höns vid matdags, de i själva verket är privata företag som är i branschen för att tjäna pengar, “tro det eller ej”. Till dem du är precis som en berusad wino gå in i en livsmedelsbutik. “Ingenting men potentiella problem”.

Välkommen till den andra chans checkkonto

Så hur bankerna kommer att göra några pengar på dig nu? När allt, visar din otroligt dålig kredit värdering och eller jobbigt bank historia också en sak och det är att du förmodligen inte kör en Rolls Royce. Vad de har nu är vad som brukar kallas andra chans kontroll konton.

det är dags för lite tydligt strategiskt tänkande

Så vad betyder det för dig? Jo det finns flera saker. Till att börja med kan du anmäla dig till direkt insättning när du fyller i jobbansökningar. Tror att det inte spelar någon roll? Gissa vad pal? Thats en av de saker som intervjuaren kontrollerar när han läser din jobbansökan.

ansvarig anställd – direkt insättning på smslån

Inga checkkonto innebär att theres en bra chans din en skruv-up. Ett checkkonto gör att du ser ansvarig. Hey! Thats varför de ställer frågan om jobbansökan! Tror att de bryr sig om hur du får din lön!?

sätta lite stil tillbaka i ditt lag!

Vad sägs om att ta kycklingar ut? Skulle inte du vilja ha ett bankkort kan du använda för att få pengar på ATM när din ut? Kanske då hon inte kommer att tro att du är (en nolla). Gissa vad knopp? Med en andra chans checkkonto, kan du äntligen en ATM-kort igen!