använda kreditkort för kredit reparation

var är ditt kreditkort?

Kreditkort kan göra mer för att påskynda din insats kredit reparation än något annat. I själva verket är de den perfekta kredit reparation verktyg. Om du startar ett försök att förbättra din kredit poäng utan kreditkort du gör dig själv en stor otjänst. Så, om du inte har kreditkort nu är det dags att få dem. Det är aldrig för sent, och med tanke på tillgången på säkra kort, kan du inte göra med ursäkten att du inte kommer att få godkänt.

säkra kort

Säkra kort är lätt att få och du kommer inte bli nekad. En säker kreditkort är en vanlig konventionell kreditkort som kommer att rapportera till kreditbyråer och bidra till din kredit värdering. Det råkar bara vara säkerställt med en liten besparing insättning som du gör med kortutgivaren. Om du börjar från noll och har inget kreditkort alls bör du få två säkra kort för att få ditt projekt kredit reparation på högvarv.

andra former av krediter

Inte alla former av krediter kommer att bidra till din kredit reparation projekt i samma utsträckning. Faktum är att vissa former av kredit är rent ut sagt värdelös. De kredit poäng som används av de flesta långivare kallas FICO poäng. Den FICO scoring modell är väldigt noga med vilken typ av kredit som du har. Mainstream kreditkort som MasterCard och Visa är utmärkt, medan många former av konsumenternas skulder kan vara en kredit värdering skuld. De former av konsumenternas skulder som du bör undvika är kundkort och finansiering som erbjuds av möbler och butiker elektronik.

använda dina kort rätt

När du har ditt kreditkort måste du hantera dem på rätt sätt. Dina kreditkort kan flytta din kredit värderingar med över hundra poäng, både upp och ner, så vara mycket medveten om hur du hanterar denna kraftfulla plast. För bästa resultat kredit reparation bör du endast använda 20 procent av den tillgängliga gränsen på kortet. Om du max ut ett konto du står för att straffas med så mycket som 100 poäng. Å andra sidan, kan du gå vidare och använda ditt kreditkort som du önskar, max ut dem om du vill, så länge du inte har ett omedelbart behov av dina poäng för att vara på sitt bästa.

kredit reparation timing

Den stora nyheten om rullande skuld är att dina poäng kommer rebound som om ingenting någonsin hänt när du minskar dina saldon. Men se till att överväga tidpunkten mycket noggrant. Det kan 60 dagar för kreditbyråer att ta emot och uppdatera ny balans information från kreditkortsföretaget. Så om du behöver dessa poäng för att vara stor, planera i förväg och få dina saldon ner. Här är en udda liten fälla som många människor hamnar i oavsiktligt. Ditt kreditkort faktureringsperiod är inte sannolikt att sammanfalla med det datum som kreditkortsföretaget rapporterar ditt saldo till kreditbyråer. Detta innebär att om du använder ditt kort till gränsen och betala bort det varje månad finns en viss sannolikhet för att kontoren kommer att fånga dig med en hög balans, och dina poäng kommer att drabbas! Planera i förväg. Få dina saldon ner och hålla dem där tills du inte längre behöver dina poäng för att vara deras bästa.

få lite hjälp

Kredit reparation kräver en del skicklighet och finess. Om du känner dig vilse när du börjar processen, vad sägs om att plocka upp telefonen och intervjua ett par professionella tjänster kredit reparation. Välj en som du känner dig bekväm med och få jobbet gjort rätt. Lycka till!

copyright 2008 Edward vit. allt innehåll. alla rättigheter reserverade.