att utnyttja dålig kredit kreditkort

Om du har dålig kredit, kanske du tror förmodligen att det inte finns några anständiga dålig kredit kreditkort. Som en sakfråga, dåliga krediter kreditkort existerar, men de är inte alltid marknadsförs som sådana. Du behöver bara att inse hur vissa kort fungerar och hur din dåliga krediter kan påverka dina chanser att få dessa kreditkort.

Ett förbetalt kreditkort är ett av de bästa dålig kredit kreditkort som du kan dra nytta av. Det fungerar precis som ett kreditkort, men ett förbetalt kreditkort kräver att du öppnar ett sparkonto som fungerar som saldo. Det fungerar väldigt likt en bank utfärdat betalkort med ett kreditkort logotyp. Du kan inte överutnyttjas, och du kommer inte att bli föremål för avgifter eller ränta med förbetalda kreditkort.

Du kan också dra nytta av en bensin-kort. Dessa kort fungerar endast när du köper bränsle och andra varor på bensinstationer, ungefär som en detaljhandel kreditkort. Dessa kort är också lätt att få och rapportera till de stora kreditbyråer. Detta innebär att dessa kort kan bygga din kredit så att du kan ha möjlighet att kvalificera sig för ett kreditkort från ett av de stora kreditkortsföretag.

En butik kort kan också betraktas som en typ av dålig kredit kreditkort. Det är lätt att få dessa kort och är användbart om du vill skapa kredit historia. Men dessa kort har vanligtvis en låg balans kredit, och du kan bara använda dem vid specifika butik som utfärdat dem. Företag som erbjuder dessa kort är mer villiga att ge en dig en chans än större kreditkortsföretag.

Du bör hitta någon som kommer cosign att hjälpa dig att få dålig kredit kreditkort. Precis som med ett lån, bör ett samarbete signerat har bra kredit. Kreditkortsföretaget betraktar dem som säkerhet. Om du inte kan betala på ditt konto cosigner förbinder sig att betala resterande belopp. Detta kan vara svårt för en person med dålig kredit, men när du visa dig själv att vara trovärdig, du bör kunna få cosigner bort ditt konto.

Även om du har dålig kredit, kan du vända när du hittar dålig kredit kreditkort. Självklart, du måste försöka att göra utbetalningar i tid, betala av saldon och bli en idealisk kreditkort innehavaren. Detta kommer att göra det lättare för dig att bevisa din kreditvärdighet i framtiden.