Baby Phat rush kort – recension

Den Baby Phat rusa kortet är ett förbetalt kreditkort. Den skapades av Russell Simmons han co grundade populära Def Jam skivbolag.

Den Baby Phat kontantkort fungerar på det sättet, du gör en insättning på ditt kort, så du kan använda ditt kort för att göra inköp, då medel för att betala för dessa inköp dras från ditt kort. Kortet erbjuder 100% garanterad godkännande.

Det finns ingen Chex system check eller en kreditupplysning. Tillströmningen kortet kommer som ett svart kort och Baby Phat rusa kortet är ett rosa kort.

Detta kort ger dig gratis direkt insättning. För att använda detta behöver du bara fylla i en blankett och förvandla det till din arbetsgivare ‘löneavdelning.

Då ni kontroller kommer att sättas in på ditt rush kortet. Du kommer fortfarande få en uppdelning på dina timmar och hur mycket depositionen var.

Detta kort kan användas vid bankomater över 800.000 platser i världen. Dessutom får du gratis online konto åtkomst.

Du kortet kan användas för att göra inköp via telefon och nätet. Utöver din rush kort kan du skriva fysiska papper kontroller.

För att göra detta kan du helt enkelt gå online och fylla i betalningsmottagare detaljerna. Detta inkluderar adress, namn och belopp för betalning.

Tryck sedan skicka en riktig fysisk kontroll kommer att skickas till företaget eller personen. Detta kan spara pengar genom att inte behöva köpa postanvisningar igen.

Med hjälp av denna tjänst och direkt insättning du kan spara mycket pengar eftersom du inte längre behöver betala för postanvisningar eller kolla bankavgifter igen.

Men vi rekommenderar inte att rusa kortet. Detta är på grund av antalet av avgifter de har som andra kontantkort inte bär.

Ett exempel är bekvämlighet avgift. Detta är en avgift du debiteras varje gång du använder ditt kort.

Avgiften för denna avgift är $ 1,00. Det finns en högsta avgift på $ 10,00 per månad men du kommer att debiteras detta $ 1,00 avgift varje gång under den månaden.

Först i slutet av en hel kalendermånad kommer de extra bekvämlighet avgifter återbetalas till dig.

Detta kan räkna ut att du väntar nästan två hela månader innan du är tillbaka för dina extra kostnader. Detta är vansinne, dessutom som bara använder sitt kort tio gånger i månaden?

Det är svårt att tro att någon kan laddas dessa avgifter. Förutom att behöva vänta så länge för att få din återbetalning.

För att anmäla dig till bill betala rush kortet kommer att debitera dig $ 2.00 och sedan en annan $ 1.00 för varje kolla du skriver från ditt konto. Det finns andra kontantkort där denna tjänst är gratis.

Tillströmningen kortet berättar stolt det finns inga dolda avgifter med sitt kort. Men de har mer avgifter än något annat kort som vi har granskat. De bär en avgift för varje transaktion du gör med ditt kort.

I summan, titta på några andra kontantkort. De har färre avgifter och bättre förmåner för att vara en korthållare.