Bank Of America kreditkort – värt att ansöka om

Bank of America är en av de mest populära kreditkort emittenter idag. De erbjuder för närvarande kreditkort från hundratals företag, organisationer, skolor, med mera. Bank of America är seriösa, erbjuder några stora incitamentsprogram, och i min personliga erfarenhet har en tillfredsställande kundservice.

Så vilken typ av kreditkort gör Bank of America erbjudande?

Lagsporter kreditkort är ganska populärt med idrottsintresserade, och de brukar erbjuda alla samma fördelar som du skulle komma att förvänta sig med ett platina kort. Låt oss inse det, fansen älskar sitt hemmalaget och vad bättre sätt att visa stöd än att piska ut ett kreditkort med sitt lag logotyp stolt visas?

En annan populär typ av kort som Bank of America erbjuder är för militär personal. Dessa kort är godkända för dem som tjänstgör i USA militären och brukar erbjuda extremt låga räntor och inga årsavgifter.

Belöning kort är också mycket populärt med Bank of America. Dessa kort är min personliga favorit eftersom de tillåter dig att tjäna belöningar såsom online shopping poäng och miles resor. Under årens lopp har jag samlat fria platt-tv, flyg, och mer … allt genom att bara använda mina belöningar kort för att göra inköp som jag normalt skulle göra ändå.

Förhoppningsvis denna artikel har gett dig en kort översikt över de olika typer av kreditkort som Bank of America erbjuder. Jag har varit en korthållare med Bank of America i många år och jag har ärligt talat varit mycket nöjd med min erfarenhet. Kundsupport är lyhörda och alltid verkar verkligen intresserad av att se till att kunden är nöjd.

Om du letar efter för att ansöka om ett nytt kreditkort, kolla in Bank of America kort. Du kommer säkert att kunna hitta ett kort som passar dina behov.