bästa balans överföring kreditkort – hjälper till att eliminera skulden

Om du på allvar söker att eliminera skulden, måste du överväga att ansöka om en balans överföring kreditkort. Med hjälp av korten balans överföring, kan du få dig tillbaka på rätt spår och tillbaka kontrollen över din ekonomi.

den kalla, hårda fakta

Häpnadsväckande nog har det genomsnittliga hushållet i USA ett rullande skuld, vilket egentligen är kreditkort skuld, för över $ 9.000. Om du är bland dem, kan du ta tröst i att veta att du inte är ensam. Samtidigt bör du inte få alltför bekväma. Skuld innebär räkningar och, oftare än inte, betalning av dröjsmålsräntor. I grund och botten, att vara i skuld kostar pengar. Lyckligtvis balans överföring kreditkort och några andra lätt att följa steg kan hjälpa dig att få ut av skulden och sluta betala höga räntor avgifter.

lägger inte över ditt sätt

Det första steget i att få ut av skulden är att sluta spendera över ditt sätt. Självklart, om du spenderar mer än du klarar av att betala tillbaka, kommer du gräver bara ditt hål av skulden djupare. Dessutom, om du redan är i skuld, måste du skära ner dina utgifter till ett minimum. När allt är ditt mål att minska din skuld, att inte fortsätta att lägga till den.

För att hjälpa dig att hålla dina utgifter i ditt sätt, är det klokt att upprätta en budget. För många är det svårt att begränsa utgifterna eftersom vi har blivit så vana vid enkel åtkomst tillhandahålls av kreditkort. När du sitter ner och bilda en budget, men du kommer förmodligen att bli förvånad när du inser hur mycket slösaktiga utgifter du deltar i utan att ens tänka på det. I själva verket kan du eliminera förmodligen några kostnader utan att egentligen märka. Naturligtvis måste du ändå lägga undan pengar för löpande utgifter såsom hyra eller amorteringar, försäkringar och mat. Du kan också avsätta lite “play money”, men tänk på att aldrig spendera mer än vad du har avsatt.

ställa plasten åt sidan

När du använder ditt saldo överföring kreditkort för att konsolidera din skuld, ställa in kortet åt sidan. Först av allt, balans överföring kreditkort har ofta en hög APR på inköp som görs utanför överlåtelsen. När allt behöver kreditkortsföretag för att kompensera för förlusten på något sätt. Det andra, bär ditt kreditkort med du bara gör det svårare att motstå frestelser och impulsköp. Istället använder kontanter när det är möjligt. Många människor vet inte riktigt fäster den kontanta värdet av vad de spenderar då använda ett kreditkort. Räknar ut dina pengar och titta på det lämnar dina händer och gå in i kassan händer dock verkligen gör du märker.

I själva verket har forskning visat att människor spenderar i genomsnitt 112% mer när du gör inköp med ett kreditkort i stället för att göra inköp med kontanter. Med denna typ av uppgifter, är det ingen överraskning att de flesta handlare accepterar kreditkort eller ens uppmuntra användning av kreditkort.

titta på din ränta

Om du absolut måste använda ett kreditkort och bär en balans på det, se till att den har en låg ränta. Om ditt saldo överföring kreditkort har en hög ränta på inköp, ställ den åt sidan och använd ett annat kort för daglig användning. Mängden pengar du kan spara genom att använda ett kreditkort med en lägre ränta är enastående och kan översätta till hundratals dollar i besparingar varje år. Se sedan till att tillämpa de pengar du sparar tillbaka till mot betala av din skuld. När du befinner dig skuldfri, de små uppoffringar ni gjort för att komma dit kommer att vara väl värt det.