bästa kreditkort online

Med tillkomsten av plast pengar att du njuter av makten att ha olika varor och tjänster innan ens göra betalningar. Men frågan här är, är u verkligen njuta av din kreditvärdighet eller faktiskt betalar mer på namnet på fri kredit? Du kan kalla det ett privilegium men det är allt en pengar att göra affärer så om du inte är smart nog att använda ditt kreditkort du kan avsluta en att rippade av bankerna. Följande är några överväganden du bör göra innan du köper och när du använder ett kreditkort.

varumärke:
Ditt kreditkort varumärke beslutar att acceptera ditt kort runt om i världen. Några av de populära märkena är Mästare, Visa, Visa Electron, American Express, Cirrus, Maestro mm Master och Visa-kort är mest accepterade kort märken. Du bör få ett kort med dessa hologram på annars skulle fortsätta söka uttagsautomater och handlare som accepterar kortet.

Räntor:
Granskning och jämföra räntorna är den preliminära sak som måste göras. Det är oftast ses som kreditkort ger dig erbjudanden som handlare rabatt, bensin tilläggsavgift avstående, presentkort osv har oftast en högre ränta. Som kund ska du enbart fokusera på att få den lägsta räntan istället för att ryckas med av de belöningar och gåvor. Till exempel ICICI bank och SBI laddar ingen anslutningsavgift och ingen årsavgift men deras räntorna är så hög som 45.09% och 44,25% respektive. Å andra sidan HDFC avgifter Rs 300 som anslutningsavgift och 700 som en årlig avgift på deras silver kort, men det har en låg ränta om 41,75% både när det gäller kredit-och kontantuttag.

maximal kreditexponering free period:
Om du verkligen vill njuta av snålskjuts, bör du söka efter ett kreditkort med ovanstående funktion och en som ger mer stretch i tid. De flesta kort ger dig 48 50 dagar som frist.

revolverande kredit och balans överföring anläggning:
Det är inte bara tillräckligt för att få gratis kredittid men också flexibel återbetalning alternativ. Så, bor du lätt även efter din deadline är borta. I fallet med kreditkort utan utökad kreditfacilitet du måste betala ränta på hela beloppet från dagen för transaktionen, om du misslyckas med att betala dina skulder i tid, men i fallet med revolverande kredit kan du betala en del din avgifter (Min 5% av principen beloppet) och sedan betalar bara ränta på det utestående beloppet från dagen för din deadline. Kort som HSBC ger dig också möjlighet att betala dina utestående belopp vid fördefinierade institut för elektroniska pengar.