behandlar AFNI på dina kreditupplysningar

Anderson Financial Network eller AFNI för korta är en samling företag. De samlar för många företag, men en av deras största kunder är Verizon. Bland annat har AFNI varit kända för att försöka samla på skulder som är för gamla för att lagligt samla på. När en samling går genom dess preskription, kan skulden inte längre lagligt samlas på.

AFNI är klassificerad som ett skräp skuld köpare. En Junk skuld köpare köper portföljer av gamla, ibland förbi preskription, skulder för pennies på dollarn. När de äger dessa skulder de utövar mindre än önskvärt sätt att försöka samla på dem. De kommer att skicka hotbrev, ställer nya kollektioner på dina kreditupplysningar och ringa trakassera dig. De har även varit kända för att ringa dina anhöriga eller din arbetsplats för att försöka driva in skulderna. Om AFNI trakasserar ni göra dig bekant med Fair Inkasso Practices Act.

Kanske det bästa vapnet du kan ha för ditt försvar skulle vara skuld validering brev. Du måste kräva att inkassobyrå validerar, eller bevisar giltigheten av skulden. Om de inte kan ge dig någon form av bevisning, t.ex. en kontakt då de måste sluta försöka samla. Vanligtvis kommer de att försöka att bara skicka dig ett “statement” eller ens en specificerad utskrift!

Konsumenterna uppmanas att kräva godkännande av alla skulder från en botten feeder eftersom majoriteten av dem har något att backa upp sina påståenden. Genom att kräva skulden validering, du använder dina rättigheter enligt FDCPA att göra inkassobolag bevisa att de äger din skuld. Det är inte nog för dem att skicka dig en specificerad uttalande eller utskrift av skulden. Avsnitt 809 av FDCPA talar specifikt om skulden validering och dina rättigheter.

Om AFNI inkassobyrå rapporterar om dina kreditupplysningar Jag föreslår att du kontaktar Lexington Law Firm. De har hjälpt över 600.000 kunder bort negativa poster från deras kreditupplysningar.