behöver ett kreditkort för dålig kredit

Har du letat efter ett bra kreditkort för dålig kredit? Du är inte ensam. Ett stort antal konsumenter har funnit sig i kredit problem och i behov av ett sådant kort. Problemet är att det finns massor av dåliga krediter kreditkort erbjuder ute och jag skulle inte önska mer än hälften av dessa kort på min värsta fiende.

Hur berättar man det goda från de dåliga? Genom att titta på dessa särskilda villkor.

Ett. intresse

Om du behöver ett kreditkort för dålig kredit, måste du se till att du inte faller för “du förtjänar en dålig ränta” tankegång. Så du har skadat kredit … Så vad? Alla gör misstag och det är inte slutet på världen. Det innebär absolut inte att du ska punga över 30 procent.

Tro det eller ej, kan du hitta ett kreditkort för dåliga krediter som erbjuder en anständig ränta. Du behöver bara göra lite sökning. Om en kortavgifter mer än 20-procentig andel, kör i andra riktningen.

2. avgifter

, Avgifter och mer avgifter … Du skulle inte tro att några av de avgifter vissa företag kommer att försöka ta betalt för ett kreditkort för dålig kredit.

En årlig avgift är acceptabel. En årsavgift på $ 100 eller mer är det inte. Se också till att du inte får tas med någon “behandling” avgifter “Ansökan” avgifter eller månatliga “delaktighet” avgifter. Du kommer att få betala en årlig avgift och ränta. Det finns absolut ingen anledning ett kreditkortsföretag skulle behöva mer pengar än så att erbjuda dig ett kreditkort för dålig kredit.

Tre. up-front pengar

Har ett företag som erbjuder ett kreditkort för dålig kredit försökt prata dig att skicka pengar up front (annat än en deposition)? Om så är fallet körs i den andra riktningen och springa fort.

Inget legitimt kreditkortsföretag gör du betalar i förskott för ett kreditkort för dåliga krediter och de definitivt inte kommer att få dig att betala hundratals dollar för privilegiet att bära en av sina kort. Om en säljare säger något annat, de erbjuder inte ett kreditkort för dåliga krediter – de kör en bluff.

4. amorteringsfria perioder

Sena betalningar har dig här för att börja med – man vill undvika dem till varje pris. Att se till att du hittar ett kreditkort som erbjuder en skälig frist är nyckeln.

Det finns några dåliga krediter kreditkort erbjuder ute för kort som har en kort tidsfrist (eller ingen frist alls). Gör dig själv en tjänst och undvika dem. Endast ansöka om kreditkort med en frist på minst 20 dagar.

Och, naturligtvis, kom ihåg att en dålig kredit kreditkort är en tillfällig lösning. När du hittar rätt kreditkort för dåliga krediter, se till att du bevisa dig själv och betala dina räkningar i tid varje månad. Då, i ungefär ett år, ansöka om ett kreditkort med bättre villkor och sätta ditt kreditkort för dålig kredit borta för gott.