belöningar kreditkort – hur man får en bra

Att få dessa belöningar är den roliga sidan av kreditkort. Alla gillar att få saker som de kan använda. En bra belöningar kreditkort kan göra just det för dig om du får ett bra och använder det rätt. Här är några tips för dig att veta hur man väljer en som är “lagom”.

välj det som kommer att gynna dig mest

För att få de mest belöningar, måste du få dem på ett sätt som kommer att minska en del av dina högsta månatliga kostnader. Om du kör en hel del arbete, då du behöver en drivrutin kreditkort. Belöningen för denna typ av kort kommer i form av punkter som ofta kan användas för underhåll, hotell, och mot att köpa din nästa bil. Ibland kan en belöningar kreditkort ger dig en hel del poäng från början som kan användas efter ditt första köp.

Andra inköp kan också ge dig belöningar på några belöningar kreditkort. Detta gör det bra hela vägen runt. Många kort inte ger dig poäng för alla dina inköp, eller om de gör det, är det bara under en begränsad tid. Titta runt noga, för att hitta en som håller på att betala dig belöningar. Var också noga med att ta reda på huruvida de punkter är användbar för dig genom att låta dig få varor till butiker där du normalt kan handla. Du vill inte få ett belöningar kreditkort bara för att det ger en hel del punkter – och sedan ta reda på det finns inget att köpa eftersom de inte har något som intresserar dig.

få en med balans överföringar

Balans överföringar kan vara en stor källa till en annan belöning – med 0% APR intresse i upp till 15 månader om några av dem. Detta skulle vara ett bra sätt att fastna på några räkningar. Håll på att betala samma belopp när du gör överföringen, och det kommer att hjälpa dig att minska din totala skuldsättning. Se upp för avgifter knutna till dessa överföringar men – de flesta kort inte har dem.

titta på räntan

Räntan kan vara ett sätt att ta bort en del av dina belöningar om det är mycket hög. Leta efter en låg, men du kommer att behöva en god kreditvärdighet att faktiskt få denna kurs. En 7,9% ränta är ungefär så lite som ett kreditkort kommer att gå. Genom att betala hela saldot varje månad, men du behöver inte vara orolig för det. Om du någonsin betalar sent, men på de flesta kreditkort, kan du få reda på att din låg ränta kreditkort nu har blivit en hög ränta kreditkort.

granska avgifterna

Avgifter kan vara högt på vissa låga intresse kreditkort. Vissa kommer att ha årsavgifter, alltför. Det kan finnas andra avgifter, liksom. Bara jämföra olika kreditkort du är intresserad av, och välja den bästa.