bygga en kredit strategi

Denna artikel kommer att hjälpa till att förklara hur du ska bygga kredit speciellt om du inte har någon kredit. Kredit är något som varje vuxen bör ha så att du kan flytta ditt liv framåt. Njut artikeln.

Om du försöker att bygga upp din kredit finns det en hel del strategier som vi kan titta på för att hjälpa dig komma igång. Om du inte har kredit, dålig kredit eller god kredit, är byggnaden kredit viktigt eftersom oavsett vad din situation, vill du inte gå ner.

bygger kredit strategier

Om du inte har någon kredit alls, kommer du vill börja någonstans. En metod för att bygga kredit är att ansöka om ett personligt lån eller ett kreditkort och be en familjemedlem eller en vän att underteckna låneansökan. När du har öppnat ett konto, se till att du uppfyller alla månatliga krav för om du misslyckas med att göra några betalningar alls din co-signer är ansvarig.

Om du inte har en kredit historia, kanske du vill välja kreditkort utfärdade av bensinstationer, eller starta ett konto med ett varuhus. Dessa kort är relativt enkla att äga, och det hjälper dig att skapa kredit. När du har satt upp några kredit, gör dina betalningar troget och efter ungefär sex månader kommer du att tillåtas att få mer kredit. Det har inte gjorts, men om du har ett personligt lån och fortfarande betalar efter sex månader, kanske du planerar att ta ett lån för att betala tillbaka detta lån och börja betala på andra lån. Jag föreslår detta eftersom det kan frigöra samarbete signerat från ansvar. Aldrig ta ut mer än vad du behöver när du ber om ett lån och ständigt kontrollera räntor och upfront avgifter för att få ut av överutbetala.

När du tar en närmare titt, tänk på viktig information om kredit som du har lärt dig hittills. Mer bra information om kredit fortsätter.

strategier för dåliga krediter

Om du har dålig kredit och vill återupprätta eller skapa din kredit, måste du först börjar med att be om kopior av dina kreditupplysningar. Rapporterna är gratis en gång per år och kan förvärvas av Equifax, Experian och TransUnion. Efter att du har att bedöma dina rapporter garantera att inga verksamheter räknas mot dig som inte är din egen. Om du märker, alla åtgärder på din rapport skriver omedelbart de tre kontoren och be om en utredning.

När du har utmanat din rapport, är nästa fas knacka ner varje konto tills din kredit är klart. Om du kämpar med pengar, du, först, kanske vill slå ut säkrade skulder och sedan arbeta igenom de oprioriterade skulder. Det kan ta lite tid, men du kommer att se ett slutresultat efter dina skulder betalas i sin helhet.

En bra metod för dem av oss i skuld är att spara pengar varje månad och använda den mot vår medlemsavgift. Om du splurging pengar för underhållning, stoppa det för nu och få ut av skulden. En massa saker i livet är gratis och regelbundet roligt och spännande. Tänk på när du gör uppoffringar något givande vanligtvis återgår.

En annan användbar metod är att dra ut alla dina resurser. Om du har speciella kunskaper, kanske du vill öppna ett litet företag och tillämpa dessa kunskaper till fullo. Du kommer att tjäna pengar och skapa din kredit. Killing många flugor i en smäll är det ordspråk som fungerar störst när du förstår vad det betyder. Det är också klokt att skära ner på kostnader när du är skyldig eller din kredit är hemskt. Om du använder dig pengar du inte har, tar det bara dig bakåt. Det finns många metoder för att komma tillbaka på fötterna igen. En bra metod är att förhindra saknade bil betalningar.

betydelsen av goda kredit värderingar

Slutligen, om du har en bra kredit värdering, kan du lägga upp strategier för att hålla denna värdering annars kanske du vill försöka höja poängen. Om din kredit är bra, kanske du vill bo med budgeten som tydligt arbetar och arbeta mot att öka din inkomst för att säkerställa att du uppfyller alla betalningar varje månad.

Det sista du vill göra är begäran om ytterligare krediter om du redan har kredit inrättats. Betala av vad du är skyldig nu och köpa vad du vill senare. Ett av de största misstagen många av oss skapar tar för givet vår situation. Om vi ??har massor av pengar och en stor kredit, vi går regelbundet på utgifter binges. Detta är löjligt och en hoppade metod som täcker oss i kvicksand.

Avslutningsvis kan det gynna dig att söka andra resurser på kredit och hur man bygger det om du känner att du ännu inte har en fast förståelse av krediten byggnaden.