bygga kredit för ett bostadslån

Bygga kredit för ett bostadslån tar lite mer av en fokuserad planen än ekonomisk förbättring för andra mål. Om du letar efter för att ansöka om en inteckning du vill ha en detaljerad plan, med en tidslinje och små mål markeras längs vägen. Denna fokusering innebär inte detta måste vara svårt, även för den värsta ekonomiska historia, i själva verket har denna plan verkligen kommer att förenkla saker och ta oron ur dina förhoppningar och drömmar om att äga fastigheter.

Det första du behöver göra är att få en kopia av din kredit rapport. Det är där din poäng kommer ifrån, så allt du behöver för att arbeta på är listad där. När du tittar på på denna sida du vill först se det över för misstag. Bara för att du har gjort tidigare misstag betyder inte att bolagen har inte, alltför. Vanliga misstag inkludera dem markera konton som förfallen eller bara öppna som för närvarande betalas eller stängda, de kommer också ofta markera din kreditgräns som lägre än den egentligen är på några av dina kort. En av de faktorer i beräkningen av din poäng är det belopp som finns tillgängligt för dig kontra hur mycket du faktiskt använder.

Det finns två typer av betalningar som utgör din ekonomiska historia, revolverande (kreditkort) och avbetalning (lån). Du vill vara säker på att du har en bra historia byggts upp med båda dessa typer av betalningar för att få ett bolån. Om du inte har mycket av en historia med lån du kommer att vilja överväga att få ett litet lån för en bil eller annan användning och se till att göra betalningar i full varje månad. Du vill att detta ska vara liten och tar ungefär ett år att betala av. Detta kommer att visa att du kan hantera betalningar och betala någonting av fullt ut.

Det viktigaste att tänka på när man bygger kredit för ett bostadslån är att se till att du gör alla dina betalningar i tid och kontrollera din rapport minst en gång om året, om inte oftare.