cleanup din kredit rapport – hur man reparera skadade kredit rapport i 5 enkla steg

Har du skadat din kredit rapport och nu du söker efter sätt att reparera den? Om du är osäker på från rätt sätt att rensa upp din kredit rapport då det kunde stava en längre och en mödosam arbetsbörda för dig personligen i framtiden. Dessutom, städa upp din rapport är nödvändig för att säkra eftertraktade bolån, billån, eller annan typ av lån.

5 enkla steg som ska hjälpa dig att avhjälpa en skadade kredit rapport är följande:
Först måste du säkra kopior av kreditupplysning. För att få dina kopior du måste skicka ett brev till varje kreditupplysningsföretag be dem om en kopia av kredit rapport handling. Några av de stater skulle också vill att du ska skicka en kopia av din kredit förnekelse brev tillsammans med din ansökan brev annars kommer de att debitera dig med nominella avgifter. Dessutom är det bäst ska du ansöka om det manuellt istället för när du använder online-tjänster.

Efter att du har ett grepp om din kredit, rapportera göra flera kopior av dem och har också en stor titta igenom dokumenten. Skanna igenom alla namn och myndigheter som har gått igenom din rapport. Försök att lära sig om dem i fall du har helt enkelt ingen aning. Dessutom, försök att avgöra om du behöver för att få dem alla. Dessutom bedöma din betalning historia med var och en av de kredit historia så att den nämner det faktiska beloppet och om det föreligger någon skillnad, måste du göra en del undersökningar själv.

Om det är tillämpligt, ska du skicka ett brev på papper till respektive kredit-rapportering byrå att låta dem veta att det har varit ett fall av fel. Var tydlig, specifik och tillbaka ditt fall med verifikationer.

Trettio dagar efter att du har skicka din förfrågan du är utformade för att få ett svar från kredit organet du hade kontaktat. Brevet skall ange i klartext de saker som har åtgärdats, en helt ny kreditupplysning, och alla de respektive utelämnanden och tillägg som har gjorts.

Slutligen, är du nu bra att gå. De rater som fortfarande är beroende bör rensas inklusive någon samling eller domar som fortfarande kvardröjande i ditt konto. För framtiden, se till att hålla dig uppdaterad med dina skulder.