dåliga krediter – snabb fix

Kreditkort innehavare måste vara mycket försiktig med bedrägerier och felaktigheter i faktureringar. Faktum är att ett antal stater har redan lagar som reglerar kredit reparation företag när en sådan situation uppstår.

Om du har problem med din kredit reparation företag, har du rätt att rapportera det. Du kanske är rädd att regeringen bara kommer att göra problemet värre, men vet att dessa lagar har gjorts till din fördel. Dessa lagar finns där för att skydda dig. I själva verket finns det lagar om kreditkort tjänster som du bör förstå innan du undertecknar ett bindande avtal med ett kreditkort tjänsteleverantör.

Du kan kontakta den lokala konsumenten kontor i ditt tillstånd. Du kan också be hjälp av statsåklagare. De flesta justitiekanslerkontoret kan kontaktas via avgiftsfria direktlinjer.

Men det är en sak du bör veta – bara för att din kredit rapport är dålig och du är längtan efter en dålig kredit snabb fix, betyder det inte att du inte kommer att kunna få kredit alls. Visst, du kommer att ha en svårare tid jämfört med dem som har rena skiffer men det finns borgenärer som kontrollerar de senare åren av kostnader du har fått för att dem att utvärdera din ansökan. I själva verket kan vissa av dem ger även dig kredit om de ser att hur du betalar dina räkningar har förbättrats.

Men först av allt, är det bättre att förebygga än att bota – deal med ditt kreditkort väl. Bara för att du har plast i plånboken det betyder inte att du kan gå ute på en shoppingrunda. Kreditkort har tillbringat gränser också. Den mycket fort du befinner dig som har ett kreditkort, måste du vara själv disciplinerad nog och göra en budget för att betala de kostnader som du laddar ditt kreditkort. Du måste även vara mer disciplinerad för att hålla fast vid det. Försök att arbeta fram en avbetalningsplan för att du kan spela in dina räkningar och hindra dem från att montera upp.

Om du befinner dig i en situation av dåliga krediter som kräver en snabb fix, bli medlem i en kredit rådgivning organisation. Dessa är oftast icke-vinstdrivande och de är där för att hjälpa individer som har ekonomiska problem. Se till att kredit rådgivning organisation du gå inte pressa sina kunder att frivilligt bidra till organisationen mer än vad de är skyldiga sina kreditkort tjänsteleverantör.

Via Internet, telefon eller lokala kontor, kredit rådgivare erbjuda sina tjänster till personer som har problem kreditkort. Så mycket som möjligt, leta efter en organisation som erbjuder person-till-person-rådgivning.

En kredit rådgivning organisation som har gott rykte kan lätt råd kreditkort innehavare hur budgeten sina pengar och hantera sina skulder. Genom att erbjuda workshops och utbildningsmaterial, dessa rådgivare utbildad och certifierad på sina kompetensområden.

Även om du inte har en dålig kreditvärdighet, det finns finansiella rådgivare som föreslår att du kontrollera din kredit rapport från tid till annan av följande skäl:
– Informationen kan avgöra om du får det godkännande för försäkring eller lån du söker. Den berättar också om hur mycket du ska betala per månad.
– För att du dubbelkolla att den information du har där är sant, komplett och uppdaterad.
– Detta kommer också att hjälpa dig att skydda dig mot identitetsstöld.

Så fort du ser ett fel på din faktura, kan du rapportera det till de företag som nämns ovan. De är ansvariga för att korrigera felaktigheter som har funderat på din kredit uttalande. Gör det mesta av detta genom att kontakta din kreditgivare kort tjänsten.