de bästa bonus kreditkort de bästa 7 saker du behöver veta

Att hitta de bästa kontant tillbaka kreditkort är svårt, eftersom världen i bonus kreditkort är fylld med den gode, den onde och den fule. Hur berättar man vilken som är vilken?

Om du vet vad du ska leta efter och var du ska leta, hitta de bästa kontant tillbaka kreditkort behöver inte bli omöjligt uppdrag. När du letar efter de bästa kreditkort tillgängliga, måste du veta exakt vad du ska leta efter. Lyckligtvis, de bästa bonus kreditkort har sju saker gemensamt:

Ett. rimliga räntor

De bästa bonus kreditkort erbjuda rimliga räntor. Märker jag inte säga “låga” räntor, eftersom belöningar kreditkort brukar bära en högre ränta än din vanliga låg ränta kreditkort. Som sagt, det finns ingen anledning att betala mer än du behöver och du bör kunna hålla din ränta på cirka 11 eller 12 procent.

2. ingen årsavgift

De bästa bonus kreditkort debiterar aldrig en årlig avgift. Om du ansöker om ett kontant tillbaka kreditkort med en årlig avgift, det finns ingen garanti för att dina belöningar även kommer att motsvara den årliga avgiften (beroende på hur mycket du laddar varje månad). Istället för att vinna pengar i form av en kontant tillbaka belöning, du förlorar pengar på grund av att årsavgift.

Tre. ingen belöning gränser

Många kontant tillbaka kreditkort sätta en gräns för hur mycket pengar du kan få tillbaka på en årlig eller månatlig basis. De bästa bonus kreditkort, har dock ingen gräns för de belöningar du kan tjäna.

Innan du ansöker om en viss bonus kreditkort, se till att det kommer att finnas någon gräns inställd på belöning belopp.

4. bortom en procent

Det brukade vara så att de flesta kontant tillbaka kreditkort erbjuds en en-procent bonus pengar tillbaka och det var det. Numera kan förmåner som är förknippade med de bästa bonus kreditkort går långt utöver bara någon procent belöning.

Beroende vilken kontant tillbaka kreditkort du bär, kan du få upp till fem procent tillbaka på vissa inköp, samt andra förmåner, såsom obegränsat inköp skydd, utökade garantier och hyrbil försäkring.

Fem. resor och gas förmåner

Några av de bästa bonus kreditkort erbjuder även flygbolag miles, vilket är bra om du reser mycket. Vissa erbjuder en högre avkastning nivå på gas inköp (ofta 5%). Om du reser eller köra en hel del, kan dessa förmåner gör ett kort en mycket mer tilltalande än en annan för dig.

6. inledande intresse erbjuder

Förutom att ta ut en rimlig ränta, de bästa bonus kreditkort sträcker sig också ett noll procent introduktionserbjudande. När du letar efter de bästa kreditkort för att ansöka om, leta efter de som erbjuder noll procent ränta under minst sex till tolv månader.

7. hitta vad som fungerar för dig

Innan du ansöker om ett kreditkort, alltid värdera vad som är viktigast för dig. Om du betala av ditt saldo i full varje månad, kommer du vill ha ett kort som ger den högsta belöningen beloppet, oavsett ränta. Om du reser mycket, du vill ha ett kort som ger miles eller förmåner resor utöver en kontant tillbaka bonus. Genom att utvärdera din specifika situation, kommer du att kunna avgöra vilka av de bästa bonus kreditkort är rätt för dig.