den bästa säkrade kreditkort fem saker att titta efter

Om du letar efter den bästa säkrade kreditkort, är du inte ensam. Alltför många konsumenter har ansökt om en säkrad kreditkort bara för att ta reda på för sent hur illa kortet verkligen var. Gör dig själv en tjänst och avstå från hela trial-and-error. Använd dessa fem tips för att hitta den bästa säkrade kreditkort tillgänglig.

Ett. acceptabla avgifter

Nästan varje säker kreditkort som existerar har dess tillhörande avgifter. Det betyder inte dock innebära att du ska behöva betala en arm och ett ben för att öppna en säker konto kreditkort.

Den bästa säkrade kreditkort kommer att erbjuda en acceptabel avgift schema. Medan de avgifter i samband med en säker kreditkort varierar från företag till företag, bör du aldrig betala mer än $ 50 eller $ 60 i totala årliga avgifter.

Undvik att ansöka om en säker kreditkort som bryter deras totala årliga avgifter till flera laddningar. Vissa kreditkortsföretag tar ut en årlig avgift, ett månatligt underhåll avgift, en avgift och en ansökningsavgift. Den bästa säkrade kreditkort kommer att ta ut en årlig avgift och kanske en låg administrativ avgift – inget mer.

2. en bra insättning / kreditgräns förhållandet

Den bästa säkrade kreditkort kommer att sträcka dig en kredit som motsvarar 100 procent av din deposition. Din deposition för att garantera din kredit. Om du placerar $ 300 i deposition konto, bör du ha en kreditgräns på $ 300.

Några säkrade kreditkortsföretag ger bara dig en kredit på 50 procent av det belopp du sätter på insättning. Detta är inte acceptabelt.

Tre. räntan är ditt

När du öppnar upp en säker kreditkort din insättning pengar sätts på ett konto. Vem får behålla räntan på denna deposition?

När du letar efter den bästa säkrade kreditkort, se till att kortet du söker får du ränta på din deposition. Kreditkortsföretaget bör göra sina pengar på räntan belastar kortet, tjänade inte intresset från din insättning.

4. belöningar för gott uppförande

Den bästa säkrade kreditkort kommer att belöna dig för gott uppförande. Innan du ansöker om ett kort, kontrollera att se vad de erbjuder i fråga om att öka kreditlimiter och övergår från ett säkrat kort till ett osäkert kort.

Fem. rapporteringen faktorn

Naturligtvis är en av de viktigaste syftena med en säker kreditkort för att bygga upp din kredit. Den bästa säkrade kreditkort kommer att rapportera din månatliga kontoaktiviteten till de tre kreditbyråer. Slösa inte din tid med kreditkortsföretag som inte gör det.

Alla vet att det kan vara stora skillnader mellan ett kreditkort och nästa. Dessa skillnader kan vara ännu större när det handlar om säkra kreditkort. Om du vill vara säker på att du bara söker den bästa säkrade kreditkort är möjligt, kontrollera om kreditkortet följer de fem riktlinjerna ovan.