detaljer om CitiBusiness PremierPass kortansökan

För företagare kan prövningen av CitiBusiness PremierPass kortet vara precis vad det är som du har letat efter. Detta kreditkort ger nivån på företagens utgifter som du behöver med ett bonusprogram för att ge dig en extra fördel. De som har bra kredit kommer att finna att det erbjuder ett attraktivt paket av val och kan ge dig en exceptionell kvalitet för att hantera alla dina kostnader i näringsverksamhet.

de detaljer att tänka på

Den CitiBusiness PremierPass Card ger flera fördelar. Först kommer du njuta av 12 månader av en inledande 0% ränta på balans överföringar. Du kommer att behöva lämna in dessa överföringar inom de första 12 månaderna med krediten. Du kommer också njuta av en låg ränta på 13,99% som är rörlig och 22,99% APR på förskott. Det är en årlig avgift på detta kreditkort $ 75 men det kommer att göras för ditt första år med bolaget. Detta gör att kortet att vara prisvärd, men med den negativa av en årlig avgift.

belöningen förmåner

När det gäller belöning program som erbjuds av CitiBusiness PremierPass kortet, får du nytta av rabatter på flygningar på nästan alla flygbolag, presentkort, varor eller andra produkter. För att tjäna poäng, kommer du att få en poäng per dollar som du spenderar. Dessutom, när du använder ditt kort för köp på bestämda köpmän kontorsmaterial och professionella tjänster, kommer du att tjäna 3 poäng per dollar. När du köper flygbiljetter med ditt kort, kommer du att få en poäng för varje mil som du flyger. Dina belöningar inte upphöra efter tre år om ditt konto är aktivt under denna tidsperiod. Du har en årlig gräns på 200.000 poäng men fick 15.000 poäng på ditt första köp.

Din CitiBusiness PremierPass kort kommer att förse dig med den metod för att betala ditt företag kostnader med att få lite tillbaka i gengäld. Det är ett bra alternativ för dem med god eller bättre kredit letar efter en solid kredit belöning program.