din årliga fri individuell kreditupplysning

Några av de människor ännu inte är medvetna om fri årlig rapport om sin kredit. Varför är det viktigt för dig att kontrollera dina poäng ofta? Kreditupplysning hänvisar till historien om finansiella ställning en person om på sin upplåning och aktiviteter betalning. Detta kommer också att bestämma några nya öppna konton, sena betalningar och konkurs. I vissa fall kan din bostäder och sysselsättning informationen bestäms också tillsammans med din kredit rapport.

Undrar du hur din information spelas in? Varje gång du ansöker om ett lån i en bank, butik, eller Credit Company, är all din information som skickas till TransUnion, Equifax och Experian är de tre stora kreditbyråer i landet. Då presidiet kommer att göra nödvändig utredning om din nuvarande uppgifter stämmer med det gamla rekordet som de har. Å andra sidan borgenärerna ger också ge några bakgrunder på din betalning aktiviteter. Detta kommer att ligga till grund för de nya fordringsägare om de kommer att godkänna din ansökan eller inte. Som du kan se i din personliga kredit rapport, är det totala beloppet av din skuld som du måste betala inte det enda som är viktigt, men liksom den tid du behöver för att betala din skuld. Sena betalningar kan mycket påverka din kredit rapport.

Som konsument bör du vara medveten om den lag som anger dina rättigheter om dina poäng. I Kalifornien och Colorado, har konsumenterna rätt att få en kostnadsfri kredit rapport inom en månad för att vara obehandlade väl på grund av sin kredit historia.

Internet kan vara ett kraftfullt verktyg för dig att ha en kopia av din personliga kreditupplysning. Tjänsterna kommer att vara helt gratis, även om du ber om en begäran kommer från stora byråer. Faktum amerikaner har rätt att få en gratis årlig kredit rapport en gång var 12 månader. Men om du har begärt två gånger ber om din kredit värdering och din kredit historia då du måste betala för de extra tjänsterna. Du kan också ha en viss tolkning, men du kommer också att betala för detta. Dessa är de enda tjänster som du behöver för att betala, men resten måste vara fri.

Om du kontrollerar din kredit ofta, då kan du vara säker på att ditt namn som är viktigt att ansöka om ett lån kommer att skyddas. Så börja begära en gratis årsredovisning nu.