Disney kreditkort – ett kort som förvandlar dina dagliga inköp till magiska Disney Rewards

Disneys Visa kreditkort har utformats för att hjälpa till att uppfylla er barndoms drömmar, genom sin strategiska allians med Bank One och Visa detta kort väver dina behov som konkurrenskraftiga räntor och platina Förmåner Kort med dina behov såsom magiska Disney belöningar och en oöverträffad flexibilitet att använda dessa belöningar. Disney Kreditkort är en ny familj fokuserad kreditkort som ger dig möjlighet att tjäna och lösa in Disney belöningar snabbt och med häpnadsväckande lätthet. Den oöverträffade flexibiliteten med en attraktiv ränta och ingen block ut datum har möjliggjort Disney kreditkort för att ge de andra belöning kort en kör för sina pengar.

Med Disney kreditkort kan du förvandla ditt kreditkort skuld till en rolig semester för dig och din familj. Allt du ombeds att passera en sedvanlig kreditprövning med stora kreditupplysningsföretag innan kvalificera för Disney Visakort och när du är igenom det, är detta visum Disney kreditkort erbjuds av Bank One ger total familj-roligt kort din.

Du tjänar automatiskt poäng eller Disney Rewards när du köper något med din Disney kreditkort oavsett om det är från någon mall, din lokala livsmedelsbutik eller någon online butik. Med varje köp dina belöningspoäng ackumuleras och med dessa poäng kan du handla på Disney Store, Disneyland Resort, Walt Disney World Resort, Disney Cruise Line, Disney katalogen, eller DisneyStore.com för varor som DVD eller Disney leksaker, semesterpaket till din favorit Disney theme park, och andra presenterade belöningar, inklusive resor och särskilda pass.

Så det är ganska uppenbart att Disney Kreditkort är ett fantastiskt sätt att använda ditt kreditkort skuld på ett bra sätt som kreditkortsföretag är tillbaka en del av vad du spenderar tillbaka till dig. Inte bara ger Disney kreditkort du fördelar samma som den som ges av de andra platina kort, men det finns också några kvarter högsäsong för resor som du tjänar med dina Disney belöning dollar. Med Disney kreditkort du behöver inte betala någon årsavgift, är den inledande ett bekvämt 0% i upp till 12 månader, och det finns inte något intresse för en hel resepaket för ett halvår eftersom det finns 0% finansiering på utvalda Disney semester paket. Disney kreditkort erbjuder också speciella möjligheter att tjäna bonus belöningar och även ger dig chansen att förverkliga särskilda besparingar på Disney merchandise och erbjuder resor.

Men med Disney kreditkort måste man vara lite försiktig med ansamling av belöningar du också kan sluta ackumulera skuld kreditkort och med mer köp du också betala mer ränta. Så med lite skicklighet på att hantera ekonomi du kan undvika dessa fallgropar.

Disney kreditkort kommer med en unik design som gör det en härlig besittning inte bara till dig utan till din familj också eftersom det har Musse Pigg på en gnistrande röd bakgrund som passande Disney signaturen. Vad mer om du är godkänd under det första året du kommer att redovisas med orden “Charter Card-medlem” präglat på kortet. Disney Kreditkort kan användas som en familj kort av varje medlem av din familj att hjälpa till att bidra till familjens semester planer för framtiden eller semestertider gåva och belöningar kan avnjutas av användaren eller hela familjen. Således ger Disney kreditkort du den ultimata Disney erfarenhet tillsammans med att erbjuda dig en av de bästa belöning kort som finns på marknaden idag.