du kan fly höga priserna kreditkort

Konsumenterna är chockade att lära sig att deras kreditkortsuppgifter klassar är mycket högre än de var bara några månader sedan. Sannerligen, tvåsiffriga räntorna är vanliga dessa dagar som kreditkort leverantörer jack upp dessa riskabla utan säkerhet utlåningsräntor plattformar för till skattesatser som är två eller tre gånger den prime-räntan. För den konsumenten som betalar off hans skuld varje månad, därefter höga kreditkort klassar inte ingen roll inte. För mestadels alla andra, höga priser gör materia och är en riktig börda. Du kan fly höga kredit priser kort ränta; läsa på och jag kommer att berätta dig hur.

Betalar du 15,9%, 19,8%, och med 24% eller mer på ränta kreditkort priser? Om du är, då det är en skam! Chansen är en försenad betalning eller annan problemet drivit upp din kurs, men inte alltid. Ibland kreditkort leverantörer älskar att smyga en högre konsumenter ränta förgångna. Detta är både olyckligt och skamligt!

Det finns flera sätt du kan minska din kredit ränta card ränta:

– Ring din nuvarande operatör kreditkort och be dem att släppa din kurs. Om de vägrar, nämna att du planerar på släppa dem. Om de kallar din bluff, följ sedan igenom och berätta för dem du kommer inte längre använda sina kort. När det väl är betald off, kan du avbryter kortet eller helt enkelt tuck det bort i en säkert ställe.

– Kontrollera aktuella erbjudanden från dina leverantörer kreditkort. Chansen är du kommer att mottar en tillkännagivande som säger att du kan överföra saldon för ingen laddning och mottar en fast räntan på det lånet tills lånet är betalas off. 4,9% ränta tills din 5000 $ skulden har betalats off? Du satsa som är ett bra deal!

– Gör omkopplaren. Om varken det första eller andra alternativet är tillgängliga för dig, och sedan handla för ett nytt kort. Många kort ger noll procent finansiering för den första 6, 12, ens 16 månader på inköp och vissa kommer också att ge en låg, fasta räntan på balans överföringar. Kontrollera ut alla de erbjudanden och vikt dem för den en som fungerar bäst för dig.

Är du trött upp med att betala höga räntor på dina kreditkort? Du har tre alternativ såsom skisseras häri. Vidta aggressiv action idag att piska din kredit tillbaka i form. Vad väntar du på? Få en drag på det och börjar få ut av skulden straight away!