du kan? t leva utan kreditkort

Folk brukar få i trubbel med kreditkort skuld eftersom de faller offer för en eller flera populära missuppfattningar om kredit. Deras fall har påskyndats av hur dessa missuppfattningar vädjar till våra naturliga önskningar eller rädslor, och av det faktum att långivarna aggressivt främja denna form av upplåning, eftersom de tycker att det är så lönsamt. Vi, Aore kommer att omfatta fyra av de vanligaste missförstånd här. Tre av dem är sådana som människor inbillar sig, och man visar hur subtilt vi kan vilseledas av denna form av kredit.

Detta lätt accepterade begreppet står för en hel del inköp kreditkort. Den står också i stor utsträckning för varför människor som redan har, Äúenough, kommer au kreditkort söka annat de ser annonseras med denna stigning. Kreditkort används uteslutande dock att köpa tidsmässiga och deprecierande poster, Äînothing i något beständighet. De, Aore ofta används för att betala för underhållning, vilket är förvisso viktigt att leva en väl avrundad liv. Men det, AOS inte orsaken till existens. Människor också använda dem som en vifta uttryckte det,, AUTO köpa saker de don? T behöver med pengar de don? T måste att imponera på människor de don? T vet., AU
Vänta alltid minst tjugofyra timmar för att köpa något du vill efter att du först ser den.

Ett sätt att undvika onödig användning av kreditkort är att aldrig göra ett impulsköp. Vänta alltid tills tjugofyra timmar för att köpa något du vill efter att du först ser den. Det innebär att du aldrig köpa något första gången du går till en butik om det inte redan var på din inköpslista. Detta har visat sig vara en av de mycket effektiva kreditkort skuld lösningar.

Efter denna procedur hjälper dig att tänka igenom vad du vill köpa och varför. Det gör känslan av impulsen att blekna och ger dig en chans att fundera på hur mycket du behöver objektet och om du verkligen vill spendera din begränsade pengar på det sättet. Om efter tjugofyra timmar och noggrann eftertanke du fortfarande vill att objektet nog att göra en andra resa tillbaka för det, du, Aore mer benägna att göra ett bra beslut.