en nybörjarguide för att använda kreditkort

Kreditkort är en användbar plastkort som används för avveckling av detaljhandeln transaktioner och kredittransaktioner. Kreditkort är inte liknar betalkort och bankkort. Dessa kreditkort är mycket användbara för konsumenterna att spegla balansera figuren och kreditkortsföretag att utfärda olika typer av kreditkort också debiteras ränta på den. ISO 7810 standarden har gjort ett specifikt mönster för dessa kreditkort, så alla kreditkort kommer med samma form och storlek. Användarna kan enkelt använda den i nödfall eller vid behov genom att föra in det i bankomater. Man kan hållas ansvarig i händelse av förlust eller stöld av det eller kan laddas straff eftersom en annan person kan användas det någonstans i världen.

Någon typ av kreditkort utfärdas till människor endast efter när American Express Bank eller den allmänna banken har godkänt deras konto. När man använder kortet vid köp några objekt, vilket innebär en är överens om att betala pengar. För närvarande är den acceptans som ges av elektroniska tillstånd och telefon. Varje månad ett uttalande skickas till användaren, som har framfört inköpen. En som används någon typ av kreditkort måste betala belopp i delbetalningar basis med intresse eller man kan också betala en hel mängd med förfallodag eller före förfallodagen.

Det finns många kreditkortsföretag, som ges massor av incitament såsom frequent flyer miles, gåvan som är certifierade eller pengar tillbaka för att attrahera konsumenterna. Räntesatsen, som laddas av kreditkortsföretag, är omkring 0% -5%. De företag eller banker debiteras en månatlig eller årlig avgift för att använda denna kreditkort.

Författare Info: Christine white erbjuder expertråd och stora tips om alla aspekter rörande kreditkort. Få den information du söker nu genom att besöka Credit Card Manual på http://www.creditcardmanual.net.