en professionell och personlig touch till att hantera dina skulder – del-1

Hur mycket kostar det påståenden process?

Våra avgifter minskar på en glidande skala beroende på produkttyp och antal påståenden som du skickar till oss. Vi debiterar £ 295,00 för den första granskningen som vi genomför för din räkning, £ 195,00 för revisioner 2-5 och £ 95,00 för varje revision därefter. Om du vill dra nytta av våra tjänster i förhållande till återvinna oskäliga bankavgifter, oskäliga kreditvillkor avgifter kortet eller vilseledande försäljningsmetoder av en Payment Protection Policy, debiterar vi en fast avgift på £ 95,00 per krav för dessa tjänster. Denna avgift betalar för en komplett skadehantering process inklusive en omfattande granskning av klienter kreditavtal med sina respektive långivare. Dessutom all kommunikation med respektive långivare kommer att genomföras av Red Kite Etisk Debt Solutions LLP laget för din räkning, och regelbundna uppdateringar kommer att ges till dig som kund under hela din tid med oss ??som kund.

Hur lång tid tar anspråk processen?
När en kund har betalat av revisionsarvodet och 14-dagars ångerfrist har slutförts, tar det ca 2 månader för att avgöra om laget framgångsrikt kan driva saken. Om kreditavtalet i fråga kan ifrågasättas då det kan ta mellan 4 till 8 månader för fallet att ingå och kan resultera i att din skuld skrivs av.
De frister är till stor del beroende på svarstider långivaren. Under denna period är det rekommenderat att kreditkortet ska användas på ett sätt som är förenligt med användning före ansökan och att de minsta betalningarna uppfylls varje månad.

Jag har inte mina ursprungliga avtal längre, kan du hjälpa ändå?

Det spelar ingen roll om du inte har ditt avtal, som vi skulle begära en exakt kopia från din långivare oavsett vad situationen.

Hur lång tid tar det?

Det tar ca 2 månader från betalning för oss att fastställa huruvida vi kan fullfölja din ansökan eller inte. Om vi ??konstaterar att vi kan, kan det ta allt mellan 4 veckor till 8 månader att ditt ärende ska ingå och kan resultera i att din skuld skrivs av. Detta är alla beroende av din långivare.
Hur mycket kostar det?

Våra avgifter minskar på en glidande skala beroende på produkttyp och antal påståenden som du skickar till oss. Vi debiterar £ 295,00 för den första granskningen som vi genomför för din räkning, £ 195,00 för revisioner 2-5 och £ 95,00 för varje revision därefter. Om du vill dra nytta av våra tjänster i förhållande till återvinna oskäliga bankavgifter, oskäliga kreditvillkor avgifter kortet eller vilseledande försäljningsmetoder av en Payment Protection Policy, debiterar vi en fast avgift på £ 95,00 per krav för dessa tjänster. När vi tar på ditt ärende, måste du betala £ 11 till din långivare för att de ska ge en omfattande kopia av filen som de har om sina system.
Kommer detta att påverka min kredit fil?

Din kredit-fil kommer att påverkas om du misslyckas att återbetala förfallna betalningar, får defaults eller CCJ s.
Vad händer om jag har dålig kredit?

Du ber oss att utvärdera dina kreditavtal, du är inte ansöker om ett lån, så slappna av.
Du har samma rättigheter som en person med dålig kredit historia eller någon med en oklanderlig kredit historia.
Jag är redan i standard med min långivare, spelar detta för roll?

Detta är inte en perfekt situation eftersom det kan påverka dina chanser till en lyckad ansökan.
Men vi får väl upptäcka ett antal överträdelser i ditt kontrakt eller tycker att det felaktigt har verkställts som fortfarande kommer att leda till ett lyckat resultat.