få förmåner med företag kreditkort

Det är inte bara personliga kreditkort innehavare som kan få lust belöningar och incitament. Business kreditkort innehavare kan dra nytta av belöningar också. Här är några belöningar som företag kreditkort innehavaren kan använda för att gynna sina företag och sig själva.

få stora affärer rabatter

Att ha ett företag kreditkort eller betalkort innebär att du ofta kan få rabatter på varor och tjänster. Det kan vara så mycket som en tredjedel av den normala kostnaden, vilket innebär stora besparingar för ditt företag. Det är värt att titta på uppgifter från enskilda leverantörer för att se vilka rabatter du kan kvalificera sig för. Det kan också finnas rabatter på inköp av vissa produkter. Det betyder mer pengar går tillbaka till verksamheten.

förare incitament

Några av de rabatter kan gälla för bensin, eventuellt i form av rabatter. Vissa företag kreditkort eller betalkort erbjuder rabatter på hyrbil, vilket kan vara en stor besparing om företagarna anställda reser mycket. Många kortutgivare erbjuder även global nödsituation lock och resor bistånd. Detta kan ge sinnesfrid när anställda reser i affärer.

reserabatter

Reser i affärer kan vara en annorlunda upplevelse för företag kreditkort innehavare. Vissa kreditkort erbjuder hjälp med resvägar och bokningar, katastrofbistånd och fria resor olycksfallsförsäkring. Vissa resor incitament omfattar även kollektivtrafiken i de länder där du reser i affärer.

Resor rabatter kan också omfatta telefonsamtal från utlandet, så många kortutgivare har erbjudanden med leverantörer av telefonitjänster. Detta kan vara en stor besparing för företagare som vill vanlig telefon eller e-post uppdateringar från medarbetarna. Bäst av allt, några visitkort konton erbjuder förmånliga valutakurser och uppgraderingar till säten och lounger som kan göra affärsresandet en angenäm upplevelse.

Platser av intresse

Vissa affärer kortutgivare har också belöning program som liknar de som erbjuds för personliga kreditkort. Visitkortshållare kan tjäna luft miles eller andra poäng resor, poäng nektar eller andra belöning punkter. Dessa brukar delas ut till någonstans mellan en och fyra poäng per pund spenderas. Om detta innebär är när företagets anställda använder också kredit visitkort. Företagets ägare tjänar poäng för alla sina transaktioner också och kan snart ha ett stort förråd av poäng att använda på ytterligare belöningar.

andra skäl att ha ett företag kreditkort

Men företag kreditkort är inte bara om belöningar. De är också användbara på grund av den administrativa tiden de kan spara. Istället för att spendera långa timmar spårning utgifterna, kan företagare låta kortutgivare göra det åt dem. Månatliga rapporterna innehåller specificerade listor över alla utgifter och vissa kort konton tillåter spenderar att kategoriseras. De kan också ge en årlig beräkning av företagens utgifter för skatteändamål.

Med alla dessa fördelar, med ett kreditkort verksamhet verkar vara ett bra val för många företag. Men det är inte det enda alternativet för att förbättra kassaflödet. Företagare bör också titta på bankkort, betalkort och lån till företag som andra alternativ för att finansiera sin verksamhet.