få pengar för ditt företag mot framtiden säljer

Det är nu möjligt att erhålla finansiering från ditt konto genom att använda framtiden säljer betalas med kreditkort. Det finns finansiella institut som erbjuder lån och kreditlöften mot din kommande säljer som kan förse dig med alla de medel som du behöver för din verksamhet och kan lösa eventuella likviditetsproblem som du kan ha.

Denna nya finansiella produkter är att hjälpa fler och fler startar företag finansiera de likviditetsproblem som små företag upplever när de växer. Säkrad med den förväntade säljer du och finansinstitutet budgeten för den kommande perioden, får du en kredit eller ett lån för det belopp du behöver för att köpa ny utrustning, anställa mer personal, betala för leveranser, finansiera export och import av el, etc.

lån och kreditlöften

Det finns lån och krediter som erbjuds av denna metod. Lån kommer med fast eller rörlig ränta och ta ut lägre räntor jämfört med lån utan säkerhet och kreditlöften. Du får ett fast belopp som du kan betala tillbaka i små omgångar så att du kan finansiera inköp av utrustning, tillfälliga betalningssvårigheter, betala för leveranser att starta upp en ny linje av produktion etc.

Kreditlöften är roterande konton som erbjuder kontanter till rörlig ränta men bara intressen laddning när du faktiskt ta ut pengar från kontot. Under tiden har du en öppen kredit veta att det finns tillgång till kontanter när du behöver det. Du kan ta ut så mycket pengar som du behöver upp till den fördefinierade gränsen och återbetala det på det sätt du vill. Vanligtvis finns det minsta betalningar förenliga med de intressen som tas ut för lånade pengar och en liten del av kapitalet. Upp till kreditgränsen du kan ta ut och betala tillbaka så många gånger som du behöver.

hur fungerar det?

De pengar du begär garanteras av framtiden säljer i ditt företag. Vanligtvis, kreditkort processorer tillhandahålla denna tjänst. Eftersom de behandlar ditt kreditkort säljer, kan de hålla de medel eller en del av de medel som du får och Destine dem att betala tillbaka din skuld. Sålunda är de säkra på att så länge du är i affärer som de kan ha någon form av kontroll över återbetalning.

Naturligtvis kommer inte alla medel behållas som du behöver pengar för att driva ditt företag. Dock kommer de lån betalningar avtalas liksom de minsta betalningar på dina krediter och därmed, varje månad, när den finansiella institutionen bearbetar din kunds betalningar, kommer du få ett avdrag motsvarande det överenskomna beloppet från din totala säljer. Således kommer du inte ens oroa dig för återbetalning.

Detta är ett utmärkt system som ger billig finansiering för att starta företag eftersom det minskar risken i affären för långivaren. Detta beror på det faktum att långivaren kan utöva viss kontroll över din säljer och vet exakt vad din återbetalningsförmåga är. Således, med all denna information, kan han bestämma den mest lämpliga låneprogram för ditt företag.