få pengar tillbaka för att använda ditt kreditkort

Cash Back kreditkort är en bra idé. Det finns en massa olika belöningssystem som finns idag för kreditkort, men den absolut bästa belöningen du kan få för att använda ett kreditkort är att ha lite av de pengar du spenderar tillbaka till dig – i form av pengar också. När du tittar på ett kreditkort för att få, försöka leta efter en med en kontant tillbaka belöningssystem. Det finns en hel del av dessa där ute, och att hjälpa dig att reda ut mes, här är några saker du kanske vill komma ihåg när man ser till att du får det bästa du kan:

Cash Back avkastningen – se graden av avkastning att pengar tillbaka systemet erbjuder. Vanligtvis är den summa pengar du får tillbaka baseras på en procentsats av det belopp som spenderas på inköp med kreditkort, eller på ett visst antal poäng som intjänas varje gång du använder kortet, som kan omvandlas till kontanter. Ju högre hastighet, desto bättre det belopp du får i gengäld. Hitta ett system för kontant rabatt som ger dig mest valuta för dina utgifter. Titta också på den metod som de kontanter rabatter ges – det ges som ytterligare kredit på kortet? Kommer en check eller fysiska pengar ska skickas? I grund och botten, vad du måste göra för att få dina rabatter? Välj en leverantör kreditkort vars rabattsystemet kommer att vara bekvämt för dig.

Hur tjänar ni poängen för retur? – Detta är en relevant fråga. Självklart måste du göra inköp med kreditkort för att tjäna poäng du behöver för att få en rabatt pengar tillbaka. Det slutar inte där, dock. Titta på det poängsystem som används av kreditkortsföretag. Vissa leverantörer, t.ex. ge en direkt procentuell tillbaka från belopp som spenderas på inköp som gjorts om kortet. Andra, däremot, erbjuder också en punkt tjänar system där ett visst antal poäng kan bytas in mot pengar. I fallet med en punkt ackumuleringssystem, titta på de kurser som erbjuds och se till att du får den bästa för att passa dina behov. Vissa, till exempel ge pengar rabatter i direkt proportion till de förbrukade mängderna, medan andra ger högre när fler poäng ackumuleras, för dem som vill tänka långsiktigt för sina rabatter. Kontrollera också att se om de punkter i kreditkorts rabattsystem har en expiratin datum, eller om de punkter vara aktiv så länge som kortet gör också. Dessa faktorer måste beaktas när man letar efter ett kreditkort med en bra rabatt kontant tillbaka systemet. Balansera punkten systemets krav med dina personliga utgifter vanor och se till att de matchar. När allt kommer om du är den typen av person som bara använder ett kreditkort i nödsituationer, ett kort med en hög rabatt, men det kräver att du tillbringar mycket varje månad vara värdelös. Å andra sidan om du är en shopaholic med en bra kredit rekord, skulle ett sådant system vara perfekt …

Ytterligare belöningar – bortsett från återbetalningar, vissa kreditkort leverantörer erbjuder nya funktioner withtheir kortets rabattsystem. Leta efter en som passar dina behov. Några exempel är flygbolaget miles rabatter eller rabatter hotellet, för dig som reser mycket. Sedan finns det bensin och livsmedelsbutiker rabatter, för vanliga konsumenter. Dessa är bara afew av de vanligaste exemplen. Om kortets rabattsystemet är inte bara omvandlas till kontanter, men kan tillämpas på saker som du kommer i allmänhet att ha nytta av, det är en mycket bekväm bonus att se upp för.

Kreditkort Priser – bortsett från pengar tillbaka systemet av kreditkort, titta på de viktigaste inslagen i kreditkort, se till att du får en med en rimlig ränta och en kreditgräns som passar dina personliga utgifter vanor. Titta också för ytterligare avgifter som kan vara inblandade med kortets underhåll – årsavgifter och liknande. Vissa kreditkort också ge räntefria inledande perioder, vanligen omfattar 6 månader till ett år, där någon köp med kreditkortet inte medföra någon ränta. Cash back system är allt gott och väl, men se till att resten av kortet passar dig, och har funktioner som ger dig mest för pengarna.