factoring fakturor under 2011

Det är dags att avslöja en myt att factoring är finansieringen av sista utväg. I verkligheten bör Factoring Fakturor vara det enda beslut för många företag.

För så länge jag kan minnas min bransch har märkts som lender of last resort. Vad betyder “sista utväg” betyder egentligen? Om det innebär att du har vänt ned de banker som slår ner din dörr för att ge dig ett lån eller investerare som vill komma in på bottenvåningen i ditt företag eller du kommer att själv fond, då är det ett bra bolag .

Om inte, så kanske en bättre beskrivning för Factoring fakturor blir åtkomlig.

Låt mig börja med att säga att som med alla typer av utlåning, om ditt företag är “kretsande drain” Ingen vill finansiera dig! Factoring företag är inget undantag.

Om du kör en låg marginal verksamhet, är Factoring Fakturor helt enkelt inte en hållbar lösning.

Om du är en kontroll freak och kan inte ha en tredje part interagera med dina kunder, är Factoring Fakturor förmodligen inte en bra lösning heller.

Missar ett par lönelistor eller ha en leverantör sätta dig på COD och kanske din syn om Factoring Fakturor kommer att ändra lite.

Varför Factoring Fakturor bör vara högst upp på listan över finansiering val.

tillgänglighet

Factoring kan vara den mest tillgängliga formen av finansiering som finns tillgänglig för att kanske en av de bredaste spektrum av företag idag.

Factoring företag är mycket specialiserade experter på säkerhet utvärdering som ger dem en enorm mängd komfort i förlängning rörelsekapital till företag som inte kan få “traditionella krediter.”

Givet Factoring företag tar ett unikt sätt att deras säkerhet de kan finansiera företag i följande situationer:

• start-ups
• Företag med Rörelseförluster
• Företag med negativ materiell nettoförmögenhet
• dålig personlig kredit på ägare / borgensmän
• snabb tillväxt
• Företag i konkurs
• Företag i fördragsamhet med sin bank

Kan du berätta för mig en annan typ av “traditionella” finansieringskälla som ens skulle överväga en av dessa röda flaggor?

Förutsatt ditt företag levererar varor eller tjänster till ett annat kreditvärdiga företag på villkor, är Factoring Fakturor allmänt tillgängliga för dig.

Därför, innan du går snurrar hjulen ner den konventionella vägen ta en verklighet bedömning och ha en uppriktig konversation med din bank. Ta reda på om ditt företag är även i division av en traditionell kredit produkt. Om din inte, Factoring fakturor, plötsligt flyttar till toppen av din lista.

påtagliga fördelarna med factoring fakturor

Factoring Företagen har många resurser och stor erfarenhet till ditt förfogande. Många av dessa resurser rival de av de stora pojkarna och gissa vad …. det finns för dig!

Om du är en småföretagare du bär många hattar, men de två viktigaste hattar är de som gör din värld att gå runt och runt. Först gör goda kreditbeslut och andra samlar betalningar. Utan antingen är du i konkurs!

kredit undersökning

Factoring Företagen har stora resurser när det gäller att utvärdera en annan företag kreditvärdighet. Många av dessa resurser kosta tiotusentals dollar varje år för att prenumerera på.

Medan nästan alla företag kan prenumerera på Dun & Bradstreet eller Experian är du kvalificerad verkligen att effektivt utvärdera informationen och göra ett bra beslut? Kredit är inte en exakt vetenskap och factoring företag har erfarna kredithandläggare och team för att utvärdera den information och fatta ett välgrundat beslut. Dessa beslut är objektiva som ofta rädda företagen från katastrofala misslyckanden från en dålig kredit beslut. Kom ihåg att en försäljning inte är en försäljning om att checken banken!

hantering av kundfordringar

Factoring Företagen är experter på övervakning och insamling av kundfordringar.

Nu, låt mig bara klargöra ett par saker om de flesta faktorer:

FÖRSTA, köper vi inte oreglerade fakturor eller fakturor som tar längre tid än 90 dagar att betala.

ANDRA, vi är inte hårdhänt inkassoföretag. De flesta Factoring företag har exakt samma intressen som sina kunder. Helt enkelt för att få fakturan betalas i kundens normala affärsverksamheten. Inget behov av påtryckningar, tvång, diskurs eller liknande.

Åldern gamla princip håller streck “du får mer med honung än du gör en pinne.” Om ett factoring företag har gör sitt jobb korrekt och köpte en kvalitet fordran, så borde det vara tillräckligt att bara följa den för följande:

• Kontrollera att kunden är i mottagandet av fakturan;
• Bekräfta den överenskomna betalningsvillkor mellan faktorer klienten och deras kunder;
• säkerställa betalning riktas mot faktorer Lockbox

Bättre än hälften av tiden med långsamma svarvning fakturor en företagare inte kan säkerställa att kunden är även i mottagandet av en faktura. Det andra tricket är att säkerställa regelbunden kommunikation med en kunds leverantörsskulder avdelning.

En bra factoring företag kommer att fungera som en förlängning av dess företagskunder. På mitt shoppa, vi använder en Softcall metodik medan vi svara i telefon på uppdrag av våra kunders namn, avslöjar vi inte våra namn (om inte nödvändigt) och kontrollerar en fortfarande utställd på våra kunders verksamhet.

Återigen är målet för de flesta Factoring företag i tid betala dina kunder faktura.

rapportering

Factoring Företag tillhandahåller omfattande rapportering till sina kunder. Många företagare misslyckas med att ha en behörig i huset bokhållare som kan ge ägaren med korrekt och aktuell information. Kom ihåg, sopor i lika sopor ut!

utrymme att växa

Factoring Fakturor är en av de få källor till finansiering som faktiskt växer systematiskt med din verksamhet utan behov av snabba och komplexa kredit kommittéer.

Förutsatt att du förlänga rimliga mängder krediter till kreditvärdiga företag, ett factoring företag kan ge tillgänglighet mot godtagbara fakturor inom några timmar efter en begäran.

kreditförsäkring

Factoring företag kan ge sina kunder med kreditförsäkring mot utebliven betalning på grund av utdragna standard eller kundens insolvens. Många kredit försäkringar är helt enkelt utom räckhåll för ett företag på grund av höga premier för sådan täckning.

En factoring företag kan ge denna värdefulla resurs till sina kunder i sin normala affärsverksamhet till ett överkomligt pris. Detta är skydd som kan mig skillnaden mellan att överleva och stänga dina dörrar.

sinnesro

Hur mäter en företagare sinnesro av att veta att pengar är på kontot för att täcka löner?

Hur mäter en företagare sin förmåga att fokusera på områden av verksamheten som genererar försäljning eller öka produktionen vetskap om att pengar finns där för att stödja verksamheten? Mycket enkelt, genom Factoring fakturor!

Faktura Factoring kommer att bli en dominerande form av finansiering för amerikanska företag under överskådlig framtid. Med kreditmarknaderna alltid förändrats, kan denna åtkomlig form av rörelsekapital göra sig tillgänglig …. även för de mest högljudda kritikerna.