flygbolag kreditkort frequent flyer miles – belöning kreditkort luft miles

Det finns en skillnad mellan ett flygbolag kreditkort med frequent flyer miles eller en belöning kreditkort som erbjuder flygbolag miles. Som när vi letar efter en konsumentprodukt, är det en god idé att jämföra erbjudanden sida vid sida.

flygbolag kreditkort med frequent flyer miles

Ett flygbolag kreditkort är för ett visst flygbolag. Du tjänar luft miles för varje krona du spenderar på att flygbolag och dina miles rutinmässigt läggs till ditt frequent flyer-konto. Om du har en förkärlek för ett visst flygbolag, skulle detta vara kortet för dig.

Flygbolagen har generellt partners såsom hotell, restauranger och bil byråer hyra och du brukar få poäng när du använder ditt kort för att köpa tjänster från något av deras dotterbolag. Du kan också få ett val att spendera dina poäng för att uppgradera ditt flyg till första klass. Vissa flygbolag erbjuder en särskild bonus för en extra biljett för varje biljett inköpet på fullpris.

Ett flygbolag kreditkort bär vanligtvis en årlig avgift, oavsett om du använder kortet eller inte. De tenderar också att ha högre räntor, så om du inte är en att betala ditt saldo i full varje månad, kan detta inte vara den typ av kort för dig.

belöna kreditkort miles kort luft

Om du vill ha ett val av flygbolag, får en belöning kreditkort med luft miles vara vad du letar efter. Du kan tjäna bonuspoäng som kan användas för luft miles som kan spenderas på ditt val av något flygbolag. De flesta belöning kreditkort har ingen årsavgift och lägre räntor än ett flygbolag kreditkort.

Med luft miles intjänas med en belöning kreditkort, är det inte tillåtet att använda din luft miles intjänas med frequent flyer miles på ett annat konto. Till skillnad från med ett flygbolag kreditkort där du enkelt kan göra sista minuten planer för ditt flyg, vanligen en belöning kreditkort kräver en 21 dagars varsel i förväg och en lördag natt bo. Belöning kort flygbolag miles ofta begränsade till kontinentala USA eller en angiven zon.

För en internationell resenär, kan ett flygbolag kreditkort med frequent flyer miles vara precis vad du vill. Dessa flygbolag miles kan montera snabbt. Men om du bara hoppas på att tjäna tillräckligt med poäng för en kort semester i USA eller ett visst område, om du använder ditt kort för varje dag inköp och betala resterande varje månad, för att tjäna gratis biljetter, en belöning kreditkort med luft miles skulle vara mer lämpade för dig.

Är praktiskt när du granskar dina personliga behov och ekonomiska situation innan man väljer mellan ett flygbolag kreditkort med frequent flyer miles eller en belöning kreditkort med luft miles.