förbättra din kredit utan en massa pengar

Du är ute efter att fixa ditt betyg, men du är ont om kontanter, detta behöver inte hindra dig. Det finns fortfarande en hel del saker du kan göra för att förbättra din kredit utan en massa pengar och inte en massa tid och ansträngning, heller.

Det första du behöver göra för någon kredit reparation plan är att få en kopia av din rapport. Du kan göra detta gratis online en gång om året. Detta kommer inte att visa dig din faktiska resultatet, men det kommer att visa dig all den information som gör upp din poäng.

Även om du har gjort misstag i det förflutna betyder inte företagen har inte också, så först titta på rapporten över för misstag. Till exempel är din gräns på dina kort markeras rätt? Det är ofta märkt ned lägre än den borde vara och du vill ringa och ha detta fixat. En viktig faktor i din poäng är det belopp som finns tillgängligt för dig kontra hur mycket du faktiskt använder. Ett annat vanligt misstag är att konton du har betalat ut kommer att markeras som förfallna ännu, eller öppnas när du har stängt dem. Detta är saker du vill ringa och få fast.

Om du inte har en massa skuld och du inte har några pengar för att betala denna rabatt du kommer att vilja göra vad du kan, särskilt på kreditkort skuld. Betala ner dina saldon kommer att ha en stor inverkan på ditt betyg. Om du inte kan göra detta, det är ok, har detta en stor effekt, men det är bara en av många saker du kan göra.

Om du har några gamla skulder du har alltid möjlighet att skriva till företaget och bestrida kontot. De kommer att ha trettio dagar för att skriva dig tillbaka med bevis på att skulden var din, eller släppa kravet och ta bort din rapport. Om du inte har hört från dem i 30 dagar, och de har inte tagit den kontakta kreditbyråer om att ta bort din kredit rapport, som förklarar att du skrev till dem och de svarade inte.

Samtidigt gör reparationer till det förflutna är en stor sak, se till att fokusera på att bygga upp en ny historia av positiva ekonomiska erfarenheter, med den tid betalningar och konton betalas i sin helhet. Someday dessa nya saker kommer att vara på din rapport och du har gjort en hel del för att förbättra din kredit över tiden.