förbättra kredit värdering med 4 enkla metoder

När det gäller att få ett lån, en faktor som bestämmer räntorna är din FICO poäng. Vissa människor har svåra tider att få ett lån på grund av deras dåliga krediter historia, men det finns sätt att förbättra kredit värdering. Du kan bygga upp din kredit historia och få på vägen till återhämtning.

Ett sätt att reparera en ogynnsam kredit historia börjar med att betala av alla skulder som du tidigare har fordringar. Glöm alla dåliga skäl som har orsakat dig till standard på dina betalningar, när du är tillbaka på rätt spår ekonomiskt kommer du att börja arbeta för att återställa din dåliga krediter rekord. Du kanske tror att när du börjar bygga din kredit dåliga märken på din kredit rapporter kommer att försvinna direkt. Tyvärr är det inte fallet. Läs vidare för att förstå hur att bygga upp din kredit värdering på ett enkelt sätt.

Återuppbygga kredit kommer att ta ett tag, så du måste vara tålamod. Ett realistiskt planerad period skulle vara ett år tillräckligt med tid för att återställa din trovärdighet framför framtida potentiella långivare.

säkrade kreditkort

En säker kreditkort kommer att komma igång. Men du måste sätta en initial summa pengar på kontot. Depositionen blir kreditgräns men om du visar goda ekonomiska beteende i framtiden kreditgränsen kommer sannolikt att höjas med banken. Secured kreditkort kanske inte kortet i ditt val, men det kan vara en språngbräda till att återuppbygga kredit eftersom de flesta kreditkortsföretag kommer att avslå din ansökan på grund av dålig kredit historia.

bensinstation kreditkort

Ett annat enkelt sätt är att ansöka om en bensinstation kreditkort. Den kan användas för något i lokalerna bensinstation, som att köpa gas, bilservice, och betala för en måltid i restaurangen. Om använder det försiktigt, kan det hjälpa att återuppbygga kredit historia.

varuhus kreditkort

Ansöker om varuhus kreditkort är ett annat bra alternativ, eftersom varorna i ett varuhus är ganska varierande, är dina chanser att göra inköp och ombyggnad dålig kredit historia är mycket högre. Se till att du håller ditt kort balans hela tiden och gör inte standard på betalningar.

säkrade personliga lån

Säkrade personliga lån kan också användas som ett sätt att återuppbygga kredit. Det kräver dock en tillgång som säkerhet mot dina lån. Långivare gynnar säkrade lån jämfört med oprioriterade eftersom de är berättigade att sälja dina tillgångar om du standard på betalningar.

Oavsett vilka typer av lån, bör du standard inte på betalningar i alla lägen. Kom bara ihåg att betala mer än de minmum betalningar om du bara inte har råd att betala av hela skulden. Det minskar avsevärt din skuld och ränta du måste betala på grund tider.

Med detta sagt, allt du behöver är tid att bygga upp din FICO poäng. Förvänta dig inte omedelbara resultat. Tro inte på någon som hävdar att de kan hjälpa till att återställa din kredit trovärdighet i en mycket kort tid. Åtminstone kolla med experterna eller göra lite forskning på nätet för att samla några insiktsfulla information relaterad till återuppbygga kredit. Men hårt du kan ha försökt, är huvudregeln att betala lånen i tid det första och viktigaste regeln du måste följa. Resten är bara en avvaktande.