förbetalda kreditkort 101

De flesta av oss tycker att ett kreditkort är viktigt i vårt dagliga liv. Vare sig det är för nödsituationer eller andra utgifter är det verkligen svårt att leva utan ett kreditkort. Många företag som satellit-TV kräver att du har en stor kreditkort för att bli godkänd för tjänsten. För att inte nämna hotell, flygbolag, biluthyrning och många andra tjänster också kräver ett kreditkortsnummer. Så, med ett kreditkort är mycket viktigt. Nu kan många av oss får inte traditionella kreditkort eftersom är kreditvärdighet är så lågt eller för att vi inte har någon kredit alls. Om detta är fallet med dig då du är inte hopplös och har en option. Alternativet är med förbetalda kreditkort.

Förutbetalda kreditkort ser ut och agerar jut som en traditionell kreditkort. De är små plastkort med ditt namn på dem som inte kan urskiljas som ett kontantkort. Det innebär att du kan använda dem som du vill göra bokningar, köpa kläder, shoppa, och göra något annat du kan göra med en traditionell kreditkort. Bara tänk på att din förbetalda plastkort endast kan användas för att betala för saker som kostar inom prisintervallet av det belopp du har laddat på kortet. Till exempel, om du har $ 500 på din förbetalt kreditkort kan du bara spendera upp till $ 500. Det finns inget intresse i samband med förbetalda kreditkort, inga över gränsen avgifter, inga förseningsavgifter, och ingenting som kommer att negativt påverka din kreditvärdighet eller din kredit. Det enda som du kommer att få betala är de avgifter i samband med förbetalt kreditkort. Detta innebär lastning avgiften kommer att vara ansvarig när du sätter in pengar på ditt kort, även kostnad tillkommer när kortet används i en bankomat, och ibland en avgift tas ut om pengarna inte spenderas inom en viss tid.

Det finns vissa nackdelar med förbetalda kreditkort. En av dem är att du måste ha pengar i förskott för att ladda kreditkortet. Du har egentligen inte någon “credit” för att tala om med dessa typer av kort, utan snarare sätta in dina pengar för att få ett kreditkort. Det fungerar väldigt likt ett betalkort och när pengarna används är det borta tills du sätter in mer. Dessa är bara några av grunderna i samband med förbetalda kreditkort.