fördelaktiga platina affär beställnings kreditkort omdöme

Den Advanta Platinum Business Custom Card är ett MasterCard flygbolag belöningar kort utfärdat av Advanta Business och är begränsad till företagare med en rätt bra kredit historia. Det ger dig en rad tjänster inklusive särskilda tjänster och belöningar för dina stora eller små företags behov. Den Advanta Platinum Business beställnings-kort kan användas för flygbolag belöningar där du kan förvänta förmån för “poäng”-system eller rabatter för vissa inköp.

Godkännandet skattesats för detta kort är på en all time high och om du faller i rekordet av “Good Credit” och har en FICO poäng av 801 eller mer så kan du räkna med att vara på rätt sida av godkännande. Även tiden för godkännande av detta erbjudande inte är noterat, men det tar i allmänhet cirka en månad för godkännande kan slutföras som godkännandeprocessen tar nästan två veckor att slutföra och ytterligare 1-2 veckor krävs för att kortet ska levereras att du lägger ditt godkännande.

Den goda nyheten är att den inledande räntan är 0% för 15 fakturering cykler, även om denna kurs gäller endast mot balans överföringar. Därför måste man vara försiktig eftersom vissa kortutgivare kan ta ut högre priser och avgifter för förskott. APRs varierar bland sökande på grund av olika orsaker men den lägsta standard räntan är 7,99%, och det är fast, så att du kan vara säker på att denna takt inte kommer att förändras med den amerikanska primräntor. Vad mer, det finns ingen årsavgift för Advanta Platinum Business beställnings-kort och du kan få 5% av dina pengar tillbaka eller utnyttja de resor som erbjuds belöningar.

Den främsta avsikten med Advanta Platinum Business beställnings-kort är att locka företagare med en felfri kredit rekord, så om du är en företagare med nästan perfekt kredit poster här är den ultimata kortet för dig. Allt du behöver göra är att ge din grundläggande affärsinformation tillsammans med din federala skatte-ID antal och företags telefonnummer och adress samtidigt ansöker om detta erbjudande.

För att göra dina transaktioner enkel och smidig den frist ges till dig av den Advanta Platinum Business beställnings-kortet är satt till tjugo dagar åtminstone. Därför kan du ta en paus eftersom räntekostnader inte kommer att tillämpas under den tid som angetts som frist. Men, kommer du vara tvungen att betala en förseningsavgift på 19 $ om du inte betalar inom den frist. En över gränsen avgift på $ 39 debiteras från dig om du överskrider tillåten kredit område ger vid Advanta Platinum Business beställnings-kortet. Men tillsammans med alla andra funktioner, inklusive dig möjligheten att spara med en 0% APR för hela 15 månader, betalar knappast blir en svårighet.

Sedan Advanta Platinum Business Custom Card har märket MasterCard sitt godkännande är utan tvekan global. Så du kan gå nästan var som helst stressfri och använda detta allmänt accepterade kort med lätthet och élan som de flesta företag som accepterar kreditkort som en form av betalning kommer gärna acceptera MasterCards Advanta Platinum Card Business Custom.