fördelarna med hsn kreditkort

Du älskar HSN, så varför skulle du inte älska den HSN kreditkort? Du brukar betala för dina HSN inköp med ett kreditkort ändå, så varför inte använda HSN kortet. Dessutom får du fördelarna med användning av er HSN-kort som du inte annars skulle komma från ett annat kreditkort.

En av fördelarna med din HSN kortet är att du kommer att tjäna poäng som tjänar du fri frakt på skor, smycken, kosmetika och objekt. Dessa frakt erbjudanden lägga pengar i fickan när de ackumuleras och du får behålla pengar som annars skulle ha gått till UPS eller FedEx.

Övriga förmåner inkluderar MasterCard-logotypen, vilket innebär att du kan använda ditt kort HSN kreditkort över hela världen. Om du vill att MasterCard-logotypen, se till att du ansöker om HSN MasterCard: det finns också en icke-nätverk version av kortet som du använder endast med HSN.

Du kan ansöka om något av de två korten HSN kreditkort på nätet, så att du kan veta direkt om du är godkänd. I tillägg till de poäng du tjänar, kvalificerar dig också för särskilda rabatter från tid till annan. Flex lön är ännu ett exempel på hur du kan få “Extra Flex” betalningsvillkor på vissa poster.