främsta orsakerna till credit default

Din kredit-fil är en av dina mest värdefulla tillgångar, som behöver skyddas. En negativ kreditvärdighet genom att ta emot en credit default kan påverka dig ansökningar om kredit för 5-7 år. De flesta människor inser inte konsekvenserna av att ta emot en credit default förrän det är för sent. En credit default kan påverka dina applikationer för eventuella krediter såsom att få telefon eller Internet-konton, eller ens olika andra hem eller företag tjänster. En credit default är något som kan undvikas genom att helt enkelt förstå varför människor har problem, och hur de kan undvikas. Genom att vara mer informerade om människor som Ave fått in kreditförluster, kan du hjälpa till att se till att du inte befinner dig i samma situation. Även om det finns till synes oändliga orsaker till en credit default, det finns tre viktiga orsaker. Vet dessa, eftersom det kan hjälpa dig att undvika en credit default.

okända missade betalningar

Många människor inser bara att de har en Credit Default när de minskat för någon form av kredit. Det har varit en credit default noterat på sin kredit rapport och det har resulterat i nedgång. De kanske inte ens har någon haft några ekonomiska problem, men kanske bara misskött en räkning eller en tjänst eller telefon kontrakt. Du kanske tror att din faktura har tagits om hand genom att stänga kontot, men om du avbryter ett kontrakt tidigt du kan fortfarande ha Spärrservice avgifter betalas. Det är ganska vanligt att de avgifter som avbröt en telefon kontrakt för att vara allt från $ 2000 till $ 3000. The Phone Kontraktet kommer ibland inkludera kostnaden för den mobila telefonen, vilket kan stöta på tusentals dollar. Andra fall där en credit default är listade kan då en person som har flyttat, och det finns ett utestående fordran från en telefon eller tjänst räkningen.

kända missade betalningar

Vissa människor, däremot, är medvetna om att de står inför kreditförluster, drabbas de ekonomiska svårigheter och kämpar för att göra sina åtaganden. Folk brukar inte besluta att inte betala sina räkningar, är det oftast ett resultat av någon annan omständighet som sätter dem i denna situation. De olika situationer som kan sätta dig i riskzonen är:

• skilsmässa
• Sjukdom eller oförmåga att arbeta.
• Förlust av ett jobb eller en extra inkomst
• Failed Business

I dessa situationer finns det oftast en förlust av en inkomst, men i fallet med äktenskapsskillnad finns ett känslomässigt förödande händelse som påverkar hur en person fungerar i sin vardag. Det kan vara en förändring i livssituation för båda parter med ett sammanbrott i kommunikationen, till en mogen situation orsakar en credit default.

Över begåtts av höga räntor skulder

Under de senaste åren har många människor har sökt och fått lån de kunde knappt råd. Som första bostadsköpare de kan behöva för att spendera pengar på att köpa möbler och få sitt hus i ordning och därmed ta sig in stora mängder av oprioriterade, hög ränta skuld. En kombination av kreditkort, personliga lån och en förlust av en inkomst kan vara förödande för en dubbel inkomst familjen. Förlusten av en inkomst under dessa omständigheter kan vara från födelsen av ett barn, eller en sjukdom, eller förlusten av ett jobb.

Att bli informerad och att veta om orsakerna till kreditförluster kan hjälpa dig att hålla dig från att få en credit default.