gå grönt och spara pengar.

Vart man än tittar idag verkar det huvudsakliga budskapet är, “gå grönt och spara pengar.” Detta är ett tilltalande budskap till allmänheten som vi ständigt varnas för hemska resultaten av världsekonomin ökar temperaturen bortom kontroll. Människor måste göra sitt för att hjälpa till att rädda planeten, och om de kan spara pengar på samma gång, då är det bara självklart låter bra all round. Du kan gå grönt och spara pengar nästan överallt.

Din plats är förmodligen den mest vanligt startlinjen, men du kan också göra underverk med din bil, på kontoret, ute och handlar, reser på semester, och massor mer. Möjligheterna är nästan oändliga, gå grönt behöver inte vara dyrare, kan du definitivt gå grönt och spara pengar på samma gång. Din plats sannolika läcker värmen på vintern och läcker värme på sommaren. Av den anledningen många av oss har vinter värmare och sommar air-con enheter.

Detta skulle kunna vara öppningen plats du forskning om sätt att gå grönt och spara pengar. Är alla dina fönster tight? Är ingången tätar tätt också? Det är där värme kan läcka ut och gör dina elräkningar skjuta i höjden. Om din plats inte har bra isolering av hus värme utgjuta på vintern och häll i under sommaren.

Isolering är ett exempel av de bästa teknikerna för att gå grönt och spara pengar. Dina väggar kan ha sina håligheter fulla av isolerande skum också, alla hålla värmen inne på vintern och ute på sommaren för mer cushty levande. Det vatten du använder i huset är kanske det bästa “Go Green och spara pengar” källa du have.Look efter läckor först. Läckande kranar, med bara enstaka dropp, kanske står för massor av pengar slösas bort över time.You slösa så mycket som 140 liter i veckan!

Är dina varmvattenledningar isoleras? De kommer att vara om du försöker och gå grönt och spara money.Insulated rören låter det varma vattnet når kranarna snabbare, så spara på vatten, medan du gå grönt och spara pengar också. Lågt flöde toaletter är ett alternativt sätt att spara vatten. Du behöver inte spola liter vatten bort varje gång, precis vad du vill.

Edison var ett geni, men hans glödlampa uppfinning har ersatts av den nya kompakta lysrörslampor. Dessa lökar som anställer en irrelevant 25% av den energi som en vanlig glödlampa använder. De har också senaste tio gånger längre. Byt ut alla dina vanliga glödlampor till lågenergilampor och omedelbart gå grönt och spara pengar!.