gör din kredit rapport är lätt att förstå

Håll transaktioner flödar genom att endast betala en del av räkningen genom att använda din kredit rapport. När du gör kredittransaktioner, kom ihåg att få en rapport från den anläggning du senast använde. En kreditupplysning innehåller en adress, telefonnummer, nuvarande och tidigare arbetsgivare, personnummer, civilstånd, inkomst, belopp skyldig pengar, och andra fakta. Men på kredit redovisar inga uppgifter om gripande, specifik inköpsstatistik och medicinska register förs.
När du håller på att utvärderas för anställning, försäkring eller företag, kan federal lag din kredit rapport som ska säljas. Människor kan få sina kreditupplysningar endast genom att ringa byrån, det finns tre kreditbyråer leverantörer Experian, Equifax, och Trans unionen.
När du håller på att utvärderas för anställning, försäkring eller företag, kan federal lag din kredit rapport som ska säljas. En persons kredit rapport kan endast erhållas genom att ringa ett av tre leverantörer kreditupplysningsföretag. De tre är Experian, Equifax och Trans unionen.
Credit Scores Kredit värderingar avgör om någon blir godkänd eller avvisad på någon typ av kredit. En matematisk algoritm som använder statistisk analys på en persons kredit-fil bestämmer deras poäng. För en mer exakt rating, är kredit värderingar bygger på kreditbeloppet en individ använder.
Finansinstitutet ansökte han om kredit jämför sin kredit uttalanden till alla andra sökande. Bankers och kreditkortsföretag betecknas som långivare som använder kredit värderingar för att utvärdera den potentiella risken samtidigt låna ut pengar till konsumenterna och minska förluster till följd av osäkra fordringar.
Ansöker om kredit till samma finansiella organ, hans kredit uttalanden jämförs med räkenskaperna för andra människor med hur ekonomin går just nu, inget företag oavsett om det är banker eller kreditkort ger kredit. De är så rädda för att folk inte kommer att kunna betala tillbaka. Vilken kreditlimiter de kunde låna ut pengar till den personen och i vilken tid och vilken ränta de kunde få sin återbäring tillbaka. Kredit värderingar används av långivare för att avgöra vem som är berättigad till ett lån och som inte, till vilken ränta, och många långivare använder regressionsmodeller att gissa hur mycket kundförluster en person kan ackumuleras under tiden.
Även om det kan vara mycket svårt att förutsäga när en skuld kommer att återbetalas, långivare ändå måste försöka att förutse detta så att de kan avgöra om låntagaren är en dålig risk. Antal som vi har sett att personer med högst poäng får den lägsta räntan. Långivare brukar se för högre Olika länder använder olika metoder för att göra kredit poäng och likheten finns mellan Kanada och USA. Folk säger att systemet är överlägsen i Australien.