gör en chase säker kreditkort vettigt för dig

Om du ännu inte har ett kreditkort, kan en Chase säker kreditkort vara svaret på dina plast elände. När allt, det finns många goda skäl till varför en osäker kreditkort kanske inte är i din omedelbara framtid. En Chase säkrat kort kan vara det perfekta alternativet. Undrar om en Chase säker kreditkort är rätt för dig? Dessa tips hjälper dig att räkna ut det.

inte uppfyller kraven för ett säkert kort?

Ett av de säkraste tecknen på att en Chase säkrat kort är rätt för dig är om du inte uppfyller kraven för osäkra krediter. Oavsett om det är obetalda medicinska räkningar eller ett fall av felaktig identitet, kan det ta månader (eller år) för att reparera din kredit. Varför gå cardless under tiden? En jakt säkrat kort kan få dig över hindren framöver.

vill bygga kredit?

Om du inte har kredit eller behöva bygga det, kan en Chase säker kreditkort vara den perfekta lösningen. Till skillnad från förbetalda kreditkort, är en Chase säker kreditkort rapporteras till kreditbyråer. Detta innebär att din Chase säkrat kort aktivitet kan hjälpa dig att kvalificera sig för en osäker kreditkort i framtiden.

behöver komma in kreditkortet sving?

Om du behöver komma in kreditkortet swing av saker, är en Chase säker kreditkort är perfekt för dig. Det fungerar precis som ett osäkert kort. Du gör inköp (upp till din kreditgräns) och betala räkningen när det kommer in

Den enda skillnaden mellan en Chase säker kreditkort och traditionella oprioriterade kreditkort är att ett säkrat kort är säkrad genom ett sparkonto medan osäkra kort inte. Det gör detta kort perfekt för att lära sig linor kreditkort.

har du blues kreditkort?

Den kanske viktigaste faktorn som avgör om du behöver en Chase säker kreditkort är om du har blues kreditkort. Vilka kreditkort blues? Tycker du själv inför frustration varje gång du har att hyra en bil eller boka ett hotellrum? Är det på grund av brist på ett kreditkort? Om så är fallet, behöver du en Chase säker kreditkort.

Om du befinner dig i behov av ett kreditkort och ett osäkert kort bara är inte ett alternativ just nu, kan en Chase säker kreditkort vara precis vad doktorn beställde. Få den kredit du behöver nu och bygga kreditvärdighet du vill för framtiden. På mindre än ett år, kan en Chase säker kreditkort öppna dörrarna till en värld av osäkra krediter.