guider för att ansöka om student kreditkort

Fler och fler kreditkortsföretag nu utfärda student kreditkort. En student kreditkort är en studerande första erfarenhet av att hantera ekonomi självständigt och inträde i världen av kreditkort användning. Det lär dem att spendera och hur man sparar. Kreditkort utfärdas endast till elever efter ett av sina föräldrar signerar sitt samtycke. Detta görs också för att hålla koll på innehavaren av kreditkort och säkerställa avkastningen på gång.

Du kan ansöka om din student kreditkort så fort du blir 18 år gammal. För att ansöka om en studerande kreditkort först av allt måste du fylla i ett formulär för att företaget eller bank vars kreditkort du vill ansöka om. För att få mer information om olika företag som erbjuder kreditkort, besök deras hemsidor och studera deras villkor och politik väl. Också ta en ordentlig titt på alla de faciliteter som de påstår sig ge dig. Om du är osäker söka hjälp av en äldste som redan har varit med kreditkort. Olika företag har kommit med sina olika system för att locka kunder. Gå igenom alla dessa system noggrant och även gå igenom deras villkor som sista dagen för att göra betalningar och så vidare. När du har beslutat om ett företag eller en bank, gå besöka dem i deras kontor och tillämpas.

För att ansöka om en student kreditkort du måste vara över 18 års ålder, måste vara bosatt i USA och måste ha ett giltigt personnummer. För att ansöka om en studerande kreditkort måste du först fylla i en ansökningsblankett med uppgifter om dig själv, din bostadsort din fordonsinformation och så vidare. Du måste också lämna dina bankkontouppgifter så se till att du har ett personligt bankkonto när du ansöker om en studerande kreditkort. Banken kommer också att be dig att lägga en behörig användare så att om du inte betalar de kommer att ta upp ditt ansvar. Kreditkortsföretag måste vara extra försiktig med eleverna eftersom de inte har någon kredit historia att kontrollera deras påstående. När du fyller i formuläret, försök att svara på alla frågor eftersom det hjälper i kontroll.

Du kan även ansöka om ditt kreditkort på nätet. Alla kreditkortsföretag använder krypteringsteknik för att skydda känslig information från kunderna så det är helt säkert att lämna dina uppgifter och göra dina transaktioner på nätet. I själva verket tillämpa på nätet är mycket mer praktiskt. Du kommer att få ditt kreditkort inom en vecka eller två för att tillämpa beroende på ditt företag. När du får ditt kreditkort kan du använda den för att göra inköp, betala dina räkningar och mycket mer. Se till att du betalar tillbaka i tid annars intressen kan montera upp och orsaka problem för dig. Så se till att du använder ditt kreditkort noggrant och alltid komma ihåg att hålla ditt kreditkortsnummer en hemlighet.

copyright (c) 2008 thanakit k