handelsfartyg konton – vet du processerna inblandade

Om du är väl informerad om hur Merchant Accounts arbete, gå vidare för att få en kommer att bli en lätt uppgift. Kritiskt granskar i noterade och kära kommer att göra det möjligt för dig att få full nytta av drift det här kontot. Det finns flera användbara fakta och information som kan vara till stor hjälp för dig, vare sig nu eller i framtiden. Sådana omständigheter inkluderar betalningshantering och andra allmänna frågor på konto.

? Vad Merchant Account är – Till förmån för dem som ännu inte är informerade, är ett konto ett konto som ger acceptans av kreditkort. Detta konto hålls i finansiella institutioner.
? Diskonteringsränta – räknat i procent, är diskonteringsräntan som som avlägsnas från den bearbetade avgiften. Till exempel, låt oss säga din diskonteringsränta är 2,25%. Därför 2,25% kommer att dras när du gör en beställning för $ 90.

? Hur lång tid tar det att få ställa upp med kreditkort? – Den tiden är beroende av vissa faktorer som volymen av de berörda räkenskaperna och handelsfartyg tjänsteleverantör används. När en handlare tjänsteleverantör är att ha ett ganska stort antal ansökningar till processen, kommer det att finnas en liten fördröjning i att få installationsprogrammet med kreditkort.

? Månadsvis Minsta Processing Fee – din rabatt och transaktionshastigheten avgift samlar dessa avgifter. Det dras från ditt kreditkort försäljning på månadsbasis. Denna avgift kan undvikas genom att inte hantera stora summor pengar i en viss månad. Detta är hur avgiften kom till, till exempel om ditt konto leverantören tar ut minst $ 20 per månad och din behandling företagets transaktions-och diskonteringsränta avgifter sammanfatta eller överträffa att $ 20 för en månad. Då betyder det att du inte skulle debiteras en månatlig minimum, men om den totala avgiften för den månaden inte möta upp till det belopp med tanke, vara säker på att betala notan för den skillnad som uppstod.

? Återbetalningskrav – Detta är en term som används i hänvisar till en återföring av transaktion. Det finns några faktorer som svarar för charge-backs. Sådana faktorer inkluderar, fel på sidan av den finansiella institutionen, utgången av kreditkort, dubbla avgifter och några andra faktorer. Återbetalningskrav kommer göra ett avdrag på pengar på ditt konto i stället ett tillägg.

Du behöver också veta om de typer Merchant Account
De innefattar: –
? Merchant-konto för tjänster Postorder: Denna typ av konto har utformats speciellt för postorder och telefon order affärer.

? Elektronisk Check Acceptance (TeleCheck Electronic): Detta är ett sätt att omvandla papper check till elektronisk betalning precis vid försäljningsstället och därefter, är ditt konto finansieras direkt.

? Hotell och Boende Merchant Services: In-och utcheckning förfarande vid punkterna hotellets reception har gjorts effektivare genom hotellet / logi Merchant Services. Hotell och logi logistik i aspekten av att hantera tillstånd mot en korthållare “kreditgräns för vistelsen har också elektroniskt förenklats.

? Trådlös Merchant Account: Detta möjliggör kostnadseffektiv förvaltning och enkel acceptans av kreditkort oavsett kundens plats per gång.

? Restaurang Terminal Solutions: Det spelar ingen roll på storlek och placering av ditt diner företag (petite diner, restaurang kedja eller en klassisk matsal anläggning), kommer de samlingar av terminal lösningar tillhandahålls av Merchant Services definitivt tillgodose dina behov.

? Electronic Commerce Solutions: detta har särskilt utformats för att hjälpa tillväxten av ditt företag i den ständigt föränderliga värld av handel.

Det finns så många andra användbara bitar av information som du hittar innan du kör ett konto. Det mest användbara sättet att få specifik information för olika tjänster säljarkonto leverantörer är att använda sökmotorer på nätet, till exempel Google.