har dålig kredit – du kan ändå få en avlöningsdag lån

Om du någonsin har försökt att närma sig en långivare med en dålig kredit rekord, så har du förmodligen haft oturen att bli avvisad för ett lån. Medan verkligen inte trevlig, behöver du inte oroa dig för att bli avvisad för en avlöningsdag lån, så länge du är anställd och har varit där ett par månader. Här är hur du kan få en avlöningsdag lån för dessa behov akut kontanter.

Din kredit rekord har egentligen ingen betydelse för din förmåga att få en avlöningsdag lån. I själva verket kommer de inte ens kontrollera din kredit rekord – eller beloppet av skulder du har nu. Detta innebär att din dåliga krediter inte kommer att påverka din förmåga att få de pengar du behöver.

De kommer dock noga överväga din betalningsförmåga. Detta innebär att de kommer att behöva veta lite information om var du jobbar nu, och hur mycket du gör varje månad. Vad de söker är att du har varit anställd i minst sex månader på samma ställe – en del kräver endast två månader. En annan sak som de vill veta är att du gör minst $ 1.000 per månad (vissa kräver $ 1.500 per månad). För att kontrollera detta, kan du behöva ge en faxad kopia av din lön stubbar, eller så kan du kontakta din arbetsgivare.

Payday lån brukar erbjuda maximalt ca $ 1000 i kontanter, och en del går upp till $ 1.500. Din första avlöningsdag lån kommer dock vanligtvis vara under ca $ 400. Betala tillbaka i tid kommer att göra det möjligt för dig att få mer nästa gång.

En annan sak du behöver när du ansöker är ett checkkonto. Du kommer att bli ombedd att fylla i en postdated check på hela beloppet, eller du kommer att behöva ge dem tillåtelse att ta ut från ditt konto elektroniskt på förfallodagen.

Så länge du betalar hela beloppet i tid, då är du bra för din nästa avlöningsdag lån. Du kan rulla dem över för en annan löneperiod genom att betala den ränta som beror. Detta kommer dock att innebära att en annan ränta avgift tillämpas – men du har mer tid. Visst detta inte skulle vara något du skulle vilja göra om du kunde hjälpa det, men alternativet finns där om det behövs.

Andra långivare kan erbjuda olika återbetalning alternativ. Även om det fortfarande ganska nytt, det finns några som nu gör att du kan betala tillbaka det i flera betalningar. Du kan behöva göra lite sökning för att hitta detta alternativ – men det kan vara värt mödan.

Var noga med att ta sig tid att titta runt efter det bästa erbjudandet på din avlöningsdag lån, innan du ansöker. Räntan kan variera allt från 15 upp till 30%. Den tid som du måste betala tillbaka lånet varierar också från en långivare till en annan, också. Se till att du tittar runt tillräckligt för att få en bra affär om du har behov av att akut kontanter.