hem refinansiering för personer med dålig kredit – hur man kan undvika höga avgifter

Undvika höga avgifter när hem refinansiering med dålig kredit är lika viktigt som att hitta låga priser. Med avgifter lägga upp till tusentals dollar, se till att du får det bästa erbjudandet genom att jämföra långivare. Titta också på andra typer av krediter för att säkra utbetalning finansiering.

fråga om avslutande kostnader och avgifter

För att spara pengar, forskning långivare innan han gick över en raffi lån. Begär lån citat som innehåller information om avslutande kostnader och avgifter. Den effektiva räntan kommer att omfatta räntan, avsluta kostnader och eventuella årsavgifter. Men glöm inte att också fråga om förtida betalning eller andra avgifter.

Var medveten om avgifter eller kostnader stängning som ingår som en del av principen. Dessa är ofta märkta som “noll ner” lån, men i verkligheten du betalar för dessa avgifter under hela lånet.

Med lån citat, vet att även de avgifter är förhandlingsbara. Du kan be för dem att tas bort eller elimineras. Vissa avgifter, exempelvis tidig betalning avgift, endast bort om du betala en tilläggsavgift på balansdagen.

Välj låg avgift termer

Medan du forskar finansieringsbolag, också ta en titt på hur de strukturera sina lån. Ofta de lägsta priserna, såsom bara ränta eller ballong lån betalning, har de högsta avgifterna.

Välj villkor som är mer gynnsamma för låga avgifter, såsom fasta eller justerbara priser. Justerbar pris är oftast de lägsta kostar lån med viss risk för ökande framtida priser.

andra sätt att ta ut ditt eget kapital

Om du bara refinansiering att ta ut en del av ditt eget kapital, överväga att ansöka om olika typer av krediter för att spara på avgifter. Topplån och kreditlöften har mycket lägre avsluta kostnader än refinansiering din totala inteckning. De kan också hållas för en kortare period, vilket också sparar pengar.

Även låga avgifter kan vara ditt mål, att vara öppen för bättre finansieringsalternativ. Genom att jämföra den effektiva räntan, kan du finna att de genomsnittliga avgifterna kan ge bättre priser som kommer att spara pengar. Ju längre du håller ditt lån, kommer de viktigare låga priser vara.