hitta den bästa Chase kreditkort vilken som passar dina behov bäst

Kreditkort har blivit så viktigt för köp och bokning att vem som helst utan att man kan hitta liv en modern livsstil. Problemet är att hitta rätt kort för dina egna behov, men ledande emittenter, liksom Chase Bank, ger ett urval för att täcka de mest antal behov som möjligt. Att hitta den bästa Chase kreditkort är ner till checka ut sina uppgifter.

Naturligtvis, kreditkort är allvarliga saker och inte vara illa. Om de inte hanteras på rätt sätt då de kan leda till en hel del ekonomiska problem. Så, säkra kort med låga räntor och hålla en mogen inställning till att använda kortet är viktigt.

Den goda nyheten är att olika villkor finns tillgängliga på Chase kreditkort beroende på behoven hos den sökande eller den demografiska som de är utformade för att passa. Det finns tre viktiga demografi som serveras: vanlige konsumenten, studenter och pensionärer.

kort för vanliga konsumenter

De bästa Chase kreditkort för dem som helt enkelt vill betala för produkter och tjänster med största bekvämlighet inkluderar en rad tre: Freedom Card, Platinum Card och Sapphire kortet. Beroende på din situation, är din inkomst och din erfarenhet av att hantera kreditkort, en av dessa passar perfekt.

Till exempel för dem som ansöker om sitt första kreditkort, en liten kreditgräns och en låg ränta är perfekt. Freedom Card erbjuder en mängd olika belöningar, med en $ 50 gratis kredit på inköp, och 1% bonus på alla inköp efter det. Ännu viktigare, har det en 0% APR och ingen årsavgift som ett introduktionserbjudande, så kostnaderna är ganska låga.

Efter detta erbjuder Platinum Card en räntefri frist så länge som betalningar görs i tid. Det finns också inledande erbjudanden, som 0% APR, liksom tillgång till kontot på nätet. Men för de mer erfarna spender ger Sapphire Chase kreditkort belöningar poängsystem för varje dollar som spenderas, med 10.000 poäng automatiskt krediteras till ditt konto efter det första inköpet.

kort för studenter

Populariteten av kreditkort bland studenter är förståeligt. Med avsaknad av riktiga pengar, ger ett kreditkort ett sätt som att betala för räkningar och mat. Den bästa Chase kreditkort för college-publiken ger ett introduktionserbjudande på 0% APR och ingen årsavgift att betala.

Det är inte bara goda nyheter, med åtgärder som införts för att uppmuntra utgifterna på ett interaktivt sätt. Istället för bonuspoäng, är Karma intjänade poäng med varje köp, och dessa kan delas på Facebook med vänner och familj. Det är i grunden en kontant tillbaka systemet, med musik, filmer och elektroniska prylar som finns på en rabatt.

Med de relativt låga räntor som erbjuds, gör det att köpa på kredit mer överkomliga för studenter, men det är viktigt att ansvariga budgetering görs. Studenter har tillräckligt att oroa sig än inför stora skulder, och Chase kreditkort bidrar till att säkerställa att detta inte blir fallet.

Kort för pensionärer

För personer som gått i pension, är syftet med livet slappna av och njuta av det, men det betyder inte att finansiella ärenden kastade åt sidan. Den Senior Rewards Platinum kortet är ett av de bästa Chase kreditkort för pensionärer.

Den vanliga 0% inledande APR tillämpas, och ingen årsavgift och låga räntor, men det finns också exklusiva rabatter från vissa deltagande leverantörer och tjänsteleverantörer för ledande korthållare. Vad allt detta betyder är att det finns ett Chase kreditkort tillgängliga för att passa dina behov och livsstil – ännu fler än de fem korten som nämns här.